Pedagogisch advies

Naast blogger, ben ik ook pedagoog (opvoedkundige). Ik help je dan ook graag als jij een vraag hebt over de opvoeding van jouw kind(eren). 


Weet je niet wat je moet doen als je baby huilt? Heeft je peuter dagelijks driftbuien? Gaat je kind niet slapen en blijft hij uit zijn bed komen? Is het avondeten elke dag weer een strijd? Of heb je een andere opvoedvraag? Stel deze dan gerust en ontvang deskundig, pedagogisch advies. 

Ik vind dat iedere ouder ergens terecht moet kunnen met vragen over de opvoeding. Ouders met alle achtergronden zijn welkom en geen enkele vraag is gek. 

Ik ga er vanuit dat kinderen het meest baat hebben bij een autoritatieve opvoeding wat betekent dat zij behoefte hebben aan veel warmte, aandacht en genegenheid, maar ook aan grenzen waarbij het belangrijk is dat jij als ouder of opvoeder consistent bent. 

Mijn doel is dat jij als ouder of opvoeder met zelfvertrouwen en plezier je kinderen kunt opvoeden waardoor je kinderen opgroeien tot gelukkige en zelfstandige volwassenen.

Voor €50,- ontvang jij binnen 5 werkdagen een schriftelijk antwoord/advies op jouw vraag. Dit gaat als volgt te werk:

Stap 1

Je beschrijft jouw vraag in maximaal 1 A4 waarin je vertelt waar je tegenaan loopt, hoe het ongewenste gedrag van je kind er precies uitziet, wanneer dit probleem zich voordoet, sinds wanneer het probleem zich voordoet, wat je al geprobeerd hebt, wat wel en niet werkte en wat je uiteindelijk wil bereiken.
 

Stap 2

Dit stuur je op naar info@onlineopvoeden.nl

 

Stap 3

Binnen 24 uur hoor je of jouw opvoedvraag geschikt is voor Online opvoedingsondersteuning. Met andere woorden: of jouw vraag binnen mijn expertise ligt. Sommige vragen zijn bijvoorbeeld meer geschikt voor een kinderarts of psycholoog.

 

Stap 4

Als jouw vraag geschikt is, ontvang je de algemene voorwaarden en betalingsinstructies.

Stap 5

Na ontvangst van de betaling ontvang je het antwoord/advies op jouw vraag.

 

Een vervolgconsult is altijd mogelijk, maar je zit nergens aan vast. 

Heb je nog vragen of twijfel je? Stuur dan ook vooral even een mailtje. Ik help je graag!

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355