transformatietraject

Het transformatietraject werkboek

Eindelijk is het transformatietraject werkboek af en gedrukt! Ik heb de afgelopen weken hard gewerkt aan een werkboek dat jou gaat helpen om je (opvoed)doelen te behalen.

Transformatietraject

Het transformatietraject is een vrij intensief traject waarbij we 3 maanden lang samen aan de slag gaan om jouw opvoeddoelen te behalen. Een traject waarbij je, zoals de naam al zegt, een transformatie door gaat maken met je gezin. Van strijd naar inzicht, rust en harmonie.

De kern van het transformatietraject zijn de 6 coachingsessies. Sessies waarin we samen gaan kijken naar waar je tegenaan loopt, hoe dit komt en hoe je dit kunt veranderen. We gaan 1-op-1 naar de oorzaak van de struggles die je ervaart en je krijgt adviezen die passen bij jou, jouw kind en jouw gezin.

Naast de 1-op-1 coachingsessies (en het WhatsApp contact) krijg je nu ook het transformatietraject werkboek op je deurmat als je voor dit traject kiest.

waarom luister je niet

Werkboek

Het transformatietraject werkboek bevat 33 super waardevolle pagina’s. De inhoud is onder te verdelen in 3 categorieën:

  1. Nuttige informatie over de ontwikkeling en opvoeding van jonge kinderen. Denk aan de oorzaken en aanpak van driftbuien en tips om te voorkomen dat je zo boos wordt op je kind. Natuurlijk kunnen we dit ook bespreken tijdens de coachingsessies, maar uit ervaring met eerdere klanten weet ik dat het ook heel prettig is om dit te lezen en erbij te kunnen pakken op lastige momenten.
  2. Doelen opstellen + evalueren. Het werkboek begint met het bepalen van een startpunt. Waar loop je tegenaan? Welk cijfer geef je de huidige situatie? En wat wil je bereiken? Halverwege en aan het eind van het werkboek vind je evaluatiemomenten. Waar sta je nu? Waar wil je nog aan werken? Deze vragen zorgen voor focus en vergroten de kans dat jij je doelen behaalt.
  3. Ruimte voor vragen + belangrijkste inzichten. Voor iedere sessie is er ruimte om in de dagen/weken die daaraan vooraf gaan je vragen op te schrijven die je tijdens de sessie wil stellen. Op de pagina ernaast kun je opschrijven welke tips en inzichten uit de sessie je mee wil nemen.

Veel werk?

Denk je nu “Pfoe wat een werk!”? Maak je geen zorgen. Je hóeft het werkboek niet te gebruiken. Maar als je het toch probeert, weet ik zeker dat het je vooral energie zal opleveren!

Werkboek ontvangen?

Wil jij dit werkboek ook op je deurmat zien verschijnen? Maak dan een afspraak voor een kennismakingsgesprek zodat we kunnen onderzoeken of ik de juiste persoon ben om jou en jouw gezin te helpen.

Scroll naar boven