Challenge: in 4 weken van strijd naar inzicht, rust en gezelligheid

Waarom luister je niet?!

Je volgt al een tijdje inspirerende accounts op Instagram. Misschien heb je zelfs wel opvoedboeken gelezen. Boeken vol met mooie opvoedtechnieken. 
De afgelopen weken heb je van alles uitgeprobeerd. Als je peuter met blokken door de kamer gooit, bied je een alternatief aan. Pittenzakjes bijvoorbeeld. Als je peuter zeurt en klaagt, probeer je humor in te zetten. Je maakt een grapje. Als je peuter springt op de bank, bied je aan om samen te gaan springen in de tuin. Maar wat je ook doet: het lijkt niet te werken.

Je blijft er tegenaan lopen dat je peuter regelmatig niet luistert of meewerkt. Er is veel strijd in huis. Veel meer dan je zou willen. Het opvoeden kost je veel energie en je vraagt je af hoe je er nou voor zou kunnen zorgen dat het opvoeden weer soepel en ontspannen gaat. Dat die strijd in huis drastisch vermindert. Dat de sfeer in huis verandert naar rust en gezelligheid.

Herkenbaar?

Challenge van 4 weken

Dan begin ik alvast met de reden dat je aanpak tot nu toe niet goed werkte: je aanpak sluit niet aan bij de oorzaak van het gedrag van je peuter. Alleen als je aanpak aansluit bij de oorzaak, zul je zien dat er rust ontstaat in huis.

Ik help je heel graag om de rust en gezelligheid in huis terug te vinden. En dat in een hele korte periode voor een hele interessante prijs. 

4 Weken lang gaan we met een groep aan de slag. Iedere week krijg je een online training, iedere week krijg je na afloop een PDF met alle informatie én iedere week geef ik je een opdracht mee. In de tussentijd kun je sparren met de andere deelnemers via de besloten Facebookgroep. 

Een cadeautje voor alle gezinsleden.

pedagoog

91% Van de ouders in Nederland vindt ouderschap een zware taak (Influencing For Health, 2021)

De inhoud

Challenge

In 4 weken van strijd naar inzicht, rust en gezelligheid
150
  • 4 Online groepstrainingen
  • Iedere week een PDF met de belangrijkste informatie in je inbox
  • Iedere week een opdracht
  • Voldoende ruimte om je vragen te stellen
  • Een Facebook community voor alle deelnemers
Scroll naar boven