Wil jij minder strijd met je peuter?

Van frustratie en onzekerheid naar inzicht en gezelligheid

Concrete handvatten

100% liefdevol en respectvol

Snel verbetering

Ik wilde geen politieagent meer zijn

Opvoeden is niet altijd makkelijk. En het opvoeden van peuters al helemaal niet. Peuters zijn ontzettend koppig, zeggen heel vaak ‘nee’ en laten het héél duidelijk merken als ze het niet met je eens zijn. 

Toen mijn peuter in de peuterpuberteit kwam, voelde ik me regelmatig politieagent. “Nee niet doen!” “Houd daar onmiddellijk mee op!” “Ik tel tot 3.” Allemaal zinnen die ik regelmatig opdreunde, maar die geen enkel effect hadden. Ze zorgden alleen maar voor meer spanning en strijd. 

Toen ik op een avond weer uitgeteld op de bank neerplofte dacht ik: “Stop! Dit moet en kan anders”. Ik wilde mij geen politieagent meer voelen. Minder strijd. Mijn peuter opvoeden op een veel respectvollere manier. Ik wilde meer van elkaar kunnen genieten.

Dankzij mijn kennis en ervaring als pedagoog wéét ik hoe je effectief met peuters kunt communiceren en hoe je op een liefdevolle manier (zonder straffen!) om kunt gaan met lastig en ongewenst gedrag. En nu besloot ik ein-de-lijk om deze kennis en inzichten zelf te gaan gebruiken. 

Meer rust en gezelligheid

Dit wierp ontzettend snel zijn vruchten af. Ik kon beter mijn geduld bewaren, de strijd en driftbuien namen af en bovenal ontstond er meer rust en gezelligheid in huis. Meer harmonie.

Je hoeft geen 4-jarige opleiding te volgen om dit ook te bereiken. Je hoeft ook geen tientallen onderzoeken te lezen en uitgebreide trainingen te volgen. Dit is iets wat ik jou kan leren. Ik help je graag bij het opvoeden van jouw peuter.

hulp bij opvoeden peuter

In een aantal 1-op-1 online coaching sessies geef ik jou informatie en praktische handvatten waardoor het opvoeden van je peuter een stukje leuker en makkelijker wordt

Voordelen van mijn aanpak

Hoe werkt het?

Wil je met mij aan de slag? Super tof! Plan dan meteen een gratis en vrijblijvende call in om kennis te maken!

Na jouw akkoord, stuur ik je 3 dingen toe per mail: een kort intakeformulier, de betaallink én een link om de eerste sessie te plannen.

En dan gaan we eindelijk écht van start met de ZOOM coaching sessies.

Groeitraject

Week 1: Startsessie van 1,5 uur
Week 2: Sessie van 1 uur
Week 4: Slotsessie van 1 uur

Na afloop van de eerste sessie ontvang je een samenvatting met de belangrijkste punten uit de sessie per mail.

Transformatietraject

Week 1: Startsessie van 2 uur
Week 2: Sessie van 2 uur
Week 4: Sessie van 1 uur
Week 6: Sessie van 1 uur
Week 9: Sessie van 1 uur
Week 12: Slotsessie van 1 uur

Na afloop van iedere sessie ontvang je een samenvatting met de belangrijkste punten per mail.

In alle (6) weken dat er geen coaching sessie gepland staat, check ik even bij je in d.m.v. een belletje of appje (wat voor jou fijn is). We reflecteren samen op een specifieke informatie, ik beantwoord je vragen of ik geef je nog wat informatie. We hebben dus minimaal 1x per week contact en werken constant aan die perfecte aanpak voor jou, jouw kind en jullie situatie!

Tijdens het gehele traject mag je me onbeperkt WhatsAppen met al je vragen/twijfels/ervaringen.

5/5
Bij Femke hebben wij met ons gezin het transformatietraject gevolgd. 3 Maanden lang, 6 ZOOM sessies en zoveel App contact als dat we nodig hadden. Heel fijn, zo is er alle tijd om alles te bespreken. En wanneer we vastliepen we contact konden opnemen. We wisten niet meer hoe we met het gedrag van onze oudste zoon (3 jaar) om moesten gaan. Om deze reden zijn we het samen aangegaan. Femke heeft ons veel geleerd en van informatie voorzien zodat we op een andere manier leerden reageren op het gedrag. Ik was ook onzeker over mijn rol als moeder. Aan het begin van het traject gaf ik de opvoeding een onvoldoende. Na 3 maanden kan ik zeggen dat dit een dikke 8+ is geworden. Ik ben veel zekerder in mijn rol als moeder en weet hoe ik kan reageren in verschillende situaties. Het gedrag van onze zoon is veranderd doordat wij er anders mee omgaan. De achterliggende behoefte word nu vervuld. Eindelijk is er weer rust en gezelligheid in huis! Ik ben Femke mega dankbaar dat zij ons zo goed geholpen heeft!
review transformatietraject
Tanja
Moeder van 2

It takes a village to raise a child

Hulp bij opvoeden peuter

Groeitraject

Een maand lang samen werken aan minder strijd met je peuter
395
  • Een maand lang samen aan de slag
  • 3,5 Uur coaching (verdeeld over 3 sessies)
  • Samenvatting per mail na eerste gesprek
  • X
  • X

Transformatietraject

In 3 maanden van frustratie en strijd naar inzicht, rust en gezelligheid
995
  • 3 Maanden lang samen aan de slag
  • 8 Uur coaching (verdeeld over 6 sessies)
  • Na iedere sessie een samenvatting per mail
  • Ik bel of app je in (6) weken zonder sessie
  • Onbeperkt WhatsApp contact gedurende het traject

Niet tevreden? Geld terug!

Ik geloof in de toegevoegde waarde van mijn aanpak. Mocht het voor jou en jouw kind om wat voor reden dan ook niet werken, laat dit dan binnen 14 dagen na de eerste sessie weten. Dan krijg je gewoon je geld terug.

Veelgestelde vragen

Voor ouders met een kind tussen de 1,5 en 4 jaar die vragen hebben over de opvoeding. Ouders die hun aanpak onder de loep willen nemen en openstaan voor tips en adviezen. Voor ouders die minder strijd en conflicten en meer gezelligheid en harmonie binnen het gezin willen. En die dat op een liefdevolle en respectvolle manier (zonder straffen!) willen bereiken.

Het groeitraject is geschikt voor ouders die op zoek zijn naar praktische tips en tools om beter met het gedrag van hun peuter om te gaan. We gaan kijken naar welke situaties er stroef verlopen en hoe jullie hier verandering in kunnen brengen.

Het transformatietraject is voor ouders die écht een grote verandering willen bereiken een ervaren. In 3 maanden tijd gaan we echt de diepte in. Hoe komt het dat je kind zich zo gedraagt? Wat doet dit met jou? Hoe handel jij? Welke invloed heeft dit op je kind? Wat wil je bereiken? Nu, maar vooral ook op de lange termijn? En we gaan natuurlijk op zoek naar de perfecte aanpak voor jouw kind en jouw situatie. Doordat we 6 sessies hebben, is er tijd om de aanpak steeds een beetje bij te stellen tot we de aanpak hebben gevonden die voor jullie écht werkt.
Je gaat ervaren dat het opvoeden leuker en makkelijker wordt. Dat er minder strijd is in huis. Minder frustratie. Dat er weer ruimte ontstaat voor rust en gezelligheid. Dat je weer meer van je kind kan gaan genieten.

Twijfel je nog? Plan gewoon die gratis kennismaking in en dan kijken we samen naar wat het best bij jullie past.

Ik werk iedere week meerdere ochtenden, middagen en avonden. In mijn agenda vind je ongetwijfeld een moment waarop jij ook kan. Meestal kunnen we binnen een week al even (gratis en vrijblijvend) kennismaken. Zie je toch geen moment in mijn agenda dat jou goed uitkomt? Neem dan even contact met me op. Daar komen we vast uit.

Natuurlijk! Dat raad ik zelfs aan. Zo kunnen jullie allebei je verhaal kwijt en je vragen stellen en zo kunnen jullie samen aan de slag met mijn tips en adviezen. Dit zorgt voor snellere en grotere verbetering. Uiteraard zijn hier GEEN extra kosten aan verbonden.

Ik gebruik bij voorkeur ZOOM. Voor aanvang krijg je van mij een link doorgestuurd (via e-mail) naar het videogesprek via ZOOM.

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden op deze pagina? Schroom dan niet om een mailtje te sturen naar info@onlineopvoeden.nl. Ik help je graag!

Klaar voor de start?

Scroll naar top