Wil jij minder strijd met je peuter?

Van frustratie en strijd naar rust en harmonie

Concrete handvatten

100% liefdevol en respectvol

Snel verbetering

Ik wilde geen politieagent meer zijn

Opvoeden is niet altijd makkelijk. En het opvoeden van peuters al helemaal niet. Peuters zijn ontzettend koppig, zeggen heel vaak ‘nee’ en laten het héél duidelijk merken als ze het niet met je eens zijn. 

Toen mijn peuter in de peuterpuberteit kwam, voelde ik me regelmatig politieagent. “Nee niet doen!” “Houd daar onmiddellijk mee op!” “Ik tel tot 3.” Allemaal zinnen die ik regelmatig opdreunde, maar die geen enkel effect hadden. Ze zorgden alleen maar voor meer spanning en strijd. 

Toen ik op een avond weer uitgeteld op de bank neerplofte dacht ik: “Stop! Dit moet en kan anders”. Ik wilde mij geen politieagent meer voelen. Minder strijd. Mijn peuter opvoeden op een veel respectvollere manier. Ik wilde meer van elkaar kunnen genieten.

Dankzij mijn kennis en ervaring als pedagoog wéét ik hoe je effectief met peuters kunt communiceren en hoe je op een liefdevolle manier (zonder straffen!) om kunt gaan met lastig en ongewenst gedrag. En nu besloot ik ein-de-lijk om deze kennis en inzichten zelf te gaan gebruiken. 

Meer rust en gezelligheid

Dit wierp ontzettend snel zijn vruchten af. Ik kon beter mijn geduld bewaren, de strijd en driftbuien namen af en bovenal ontstond er meer rust en gezelligheid in huis. Meer harmonie.

Je hoeft geen 4-jarige opleiding te volgen om dit ook te bereiken. Je hoeft ook geen tientallen onderzoeken te lezen en uitgebreide trainingen te volgen. Dit is iets wat ik jou kan leren. Ik help je graag bij het opvoeden van jouw peuter.

Pedagoog

In 1-op-1 (online) coaching sessies geef ik jou informatie en praktische handvatten waardoor het opvoeden van je peuter een stuk leuker en makkelijker wordt

Voordelen van mijn aanpak

Hoe werkt het?

Als je na het kennismakingsgesprek besluit om met mij aan de slag te gaan, stuur ik je een intakeformulier toe en plannen we de eerste sessie.

In principe zijn de coachingssessies online, via ZOOM. Als je binnen een straal van 20km rondom Culemborg woont, is het ook mogelijk om de coachingsessies live, bij jou thuis, plaats te laten vinden. Afhankelijk van je gekozen traject gaan we gedurende 1 of 3 maanden samen aan de slag. 

Groeitraject

Week 1: Kick-off sessie van 1,5 uur
Week 2: Sessie van 1-1,5 uur
Week 4: Slotsessie van 1-1,5 uur

Transformatietraject

Week 1: Live kick-off sessie van 2 uur
Week 2: Sessie van 1-1,5 uur
Week 4: Sessie van 1-1,5 uur
Week 6: Sessie van 1-1,5 uur
Week 9: Sessie van 1-1,5 uur
Week 12: Slotsessie van 1-1,5 uur

Bij de start van dit traject stuur ik je het hard copy transformatietraject werkboek op. Dit werkboek vol informatie en vragen gaat je helpen om je doelen te behalen.

5/5

It takes a village to raise a child

Hulp bij opvoeden peuter

Groeitraject

Een maand lang samen werken aan minder strijd met je peuter
395
  • Een maand lang samen aan de slag
  • 3 Coaching sessies van 1,5 uur
  • X
  • X

Transformatietraject

In 3 maanden van frustratie en strijd naar inzicht, rust en gezelligheid
895
  • 3 Maanden lang samen aan de slag
  • Live kick-off sessie (2 uur)
  • 5 Coaching sessies van 1,5 uur
  • Speciaal transformatie werkboek (hard copy)

Veelgestelde vragen

Voor ouders met een kind tussen de 1,5 en 6 jaar die vragen hebben over de opvoeding. Ouders die hun aanpak onder de loep willen nemen en openstaan voor tips en adviezen. Voor ouders die minder strijd en conflicten en meer rust, gezelligheid en harmonie binnen het gezin willen. En die dat op een liefdevolle en respectvolle manier (zonder straffen!) willen bereiken.

Het groeitraject is geschikt voor ouders die al best tevreden zijn met hoe de opvoeding loopt, maar nog wat punten willen optimaliseren. Of voor ouders die worstelen met een specifieke situatie zoals het naar bed brengen van hun peuter.

Het transformatietraject is voor ouders die écht een grote verandering willen bereiken een ervaren. In 3 maanden tijd gaan we echt de diepte in. Hoe komt het dat je kind zich anders gedraagt dan je zou willen? Hoe handel jij? Welke invloed heeft dit op je kind? Wat wil je bereiken? Nu, maar vooral ook op de lange termijn? We gaan op zoek naar de perfecte aanpak voor jouw kind en jouw situatie. Doordat we 3 maanden de tijd hebben, is er tijd om de aanpak steeds een beetje bij te stellen tot we de aanpak hebben gevonden die voor jullie écht werkt. Je gaat ervaren dat het opvoeden leuker en makkelijker wordt. Dat er minder strijd is in huis. Minder frustratie. Dat er weer ruimte ontstaat voor rust en gezelligheid. Dat je weer meer van je kind kan gaan genieten.

Twijfel je nog? Plan gewoon die gratis kennismaking in en dan kijken we samen naar wat het best bij jullie past.

De live kick-off sessie vindt plaats op een fijne locatie in Culemborg. Indien je dit niet prettig vindt of dit voor jou niet haalbaar is, kan deze kick-off sessie ook online plaatsvinden.

Ik werk op dinsdagen, donderdagen en vrijdagen tijdens kantooruren. In overleg zijn sessies buiten kantooruren ook mogelijk. Hiervoor geldt een toeslag van €25 per afspraak. In mijn agenda vind je vast een moment waarop jij ook kan. Meestal kunnen we binnen een week al even (gratis en vrijblijvend) kennismaken. Zie je toch geen moment in mijn agenda dat jou goed uitkomt? Neem dan even contact met me op.

Natuurlijk! Dat raad ik zelfs aan. Zo kunnen jullie allebei je verhaal kwijt en je vragen stellen en zo kunnen jullie samen aan de slag met mijn tips en adviezen. Dit zorgt voor snellere en grotere verbetering. Uiteraard zijn hier GEEN extra kosten aan verbonden.

Ik gebruik bij voorkeur ZOOM. Voor aanvang krijg je van mij een link doorgestuurd (via e-mail) naar het videogesprek via ZOOM.

Als jij na een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek hebt besloten om een traject te starten, stuur ik je een betaallink toe waarmee je het bedrag kan voldoen. Het is ook mogelijk om in 2 termijnen te betalen. 

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden op deze pagina? Schroom dan niet om een mailtje te sturen naar info@onlineopvoeden.nl. Ik help je graag!

Klaar voor de start?

Scroll naar boven