Wil jij minder strijd met je peuter?

Van frustratie en onzekerheid naar inzicht en gezelligheid

Concrete handvatten

100% liefdevol en respectvol

Snel verbetering

Ik wilde geen politieagent meer zijn

Opvoeden is niet altijd makkelijk. En het opvoeden van peuters al helemaal niet. Peuters zijn ontzettend koppig, zeggen heel vaak ‘nee’ en laten het héél duidelijk merken als ze het niet met je eens zijn. 

Toen mijn peuter in de peuterpuberteit kwam, voelde ik me regelmatig politieagent. “Nee niet doen!” “Houd daar onmiddellijk mee op!” “Ik tel tot 3.” Allemaal zinnen die ik regelmatig opdreunde, maar die geen enkel effect hadden. Ze zorgden alleen maar voor meer spanning en strijd. 

Toen ik op een avond weer uitgeteld op de bank neerplofte dacht ik: “Stop! Dit moet en kan anders”. Ik wilde mij geen politieagent meer voelen. Ik wilde minder strijd. Ik wilde mijn peuter opvoeden op een veel respectvollere manier. Ik wilde meer van elkaar kunnen genieten.

Dankzij mijn kennis en ervaring als pedagoog wéét ik hoe je effectief met peuters kunt communiceren en hoe je op een liefdevolle manier (zonder straffen!) om kunt gaan met lastig en ongewenst gedrag. En nu besloot ik ein-de-lijk om deze kennis en inzichten zelf te gaan gebruiken. 

Dit wierp ontzettend snel zijn vruchten af. Ik kon beter mijn geduld bewaren, de strijd en driftbuien namen af en bovenal ontstond er meer rust en gezelligheid in huis. Meer harmonie.

Je hoeft geen 4-jarige opleiding te volgen om dit ook te bereiken. Je hoeft ook geen tientallen onderzoeken te lezen en uitgebreide trainingen te volgen. Dit is iets wat ik jou kan leren.

In één of meerdere individuele online coaching sessie(s) geef ik jou praktische handvatten om het opvoeden van je peuter een stukje leuker en makkelijker te maken

Voordelen van mijn aanpak

Hoe gaan we te werk?

smartphone-6
1.

Na de betaling kun je zelf een afspraak inplannen in mijn agenda voor een telefonische intake. De intake duurt circa een kwartier. Tijdens deze intake bespreken we waar je tegenaan loopt, wat je huidige aanpak is en vraag ik je om wat te vertellen over het gedrag en karakter van je kind. 

2.

Daarna plannen we het eerste coachingsgesprek. Dit coachingsgesprek vindt bij voorkeur plaats via videobellen en duurt circa 45 minuten. Tijdens dit gesprek bied ik jou praktische handvatten die gaan zorgen voor minder strijd en conflicten en meer gezelligheid.

3.

Binnen 24 uur ontvang je een samenvatting van het coachingsgesprek met daarin de belangrijkste tips en adviezen (PDF bestand). Zo kun je de informatie nog eens doorlezen op een later moment en weet je zeker dat je geen belangrijke informatie bent vergeten.

4.

Afhankelijk van je gekozen pakket vindt 2 tot 4 weken na het eerste gesprek het tweede coachingsgesprek plaats en 2 tot 4 weken daarna het derde coachingsgesprek. De inhoud van deze vervolggesprekken is afhankelijk van jouw vragen en behoeften. We zullen in ieder geval evalueren hoe het toepassen van de tips en adviezen is verlopen, hoe de situatie nu is en waar er nog verbetering te behalen valt. We stellen het plan bij indien nodig en natuurlijk beantwoord ik al je vragen. Ook deze coachingsgesprekken duurt circa 45 minuten.

5.

Ook na het tweede en derde coachingsgesprek ontvang je binnen 24 uur een samenvatting in je mailbox. 

It takes a village to raise a child

1-op-1 coaching

Los consult

Voor kleine opvoedvragen
135
  • Telefonische intake (15 min)
  • Coachingsgesprek (45 min)
  • Samenvatting binnen 24 uur

Coachingstraject

Voor grotere of meerdere opvoedvragen
350
  • Telefonische intake (15 min)
  • 3 Coachingsgesprekken (45 min per keer)
  • Na ieder gesprek een samenvatting binnen 24 uur

Niet tevreden? Geld terug!

Ik geloof in de toegevoegde waarde van mijn aanpak. Mocht het voor jou en jouw kind om wat voor reden dan ook niet werken, laat dit dan binnen 14 dagen na de eerste sessie weten. Dan krijg je gewoon je geld terug.

Veelgestelde vragen

Voor ouders met een kind tussen de 1,5 en 4 jaar die vragen hebben over de opvoeding. Ouders die hun aanpak onder de loep willen nemen en openstaan voor tips en adviezen. Voor ouders die minder strijd en conflicten en meer gezelligheid en harmonie binnen het gezin willen. En die dat op een liefdevolle en respectvolle manier (zonder straffen!) willen bereiken.

Een los consult is geschikt voor ouders met een kleine opvoedvraag die volledig zelfstandig met de adviezen aan de slag willen gaan. Het coachingstraject is geschikt voor ouders met grotere en/of meerdere opvoedvragen. We pakken de situatie stap voor stap aan. We evalueren hoe het gaat en stellen het plan van aanpak bij indien nodig. Na het coachingstraject weet jij wat de perfecte aanpak is voor jóúw situatie en kind. 

Twijfel je nog? Stuur dan even een mailtje naar info@onlineopvoeden.nl. Dan kijken we samen naar wat het best bij jullie past.

Ik werk iedere week meerdere ochtenden, middagen en avonden. In mijn agenda vind je ongetwijfeld een moment waarop jij ook kan. Meestal kan het intakegesprek al binnen een week plaatsvinden. Zie je toch geen moment in mijn agenda dat jou goed uitkomt? Neem dan even contact met me op. Daar komen we vast uit.

Natuurlijk! Dat raad ik zelfs aan. Zo kunnen jullie allebei je verhaal kwijt en je vragen stellen en zo kunnen jullie samen aan de slag met mijn tips en adviezen. Dit zorgt voor snellere en grotere verbetering. Uiteraard zijn hier GEEN extra kosten aan verbonden.

Ik gebruik bij voorkeur ZOOM. Voor aanvang krijg je van mij een link doorgestuurd (via e-mail) naar het videogesprek via ZOOM.

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden op deze pagina? Schroom dan niet om een mailtje te sturen naar info@onlineopvoeden.nl. Ik help je graag!

Klaar voor de start?

Scroll naar top