Online mamacafé

Online samenkomen met andere moeders van jonge kinderen

Iedere dinsdagavond

Gezelligheid en goede gesprekken

Iedere week een thema

Jouw online 'stam'

Het opvoeden van (jonge) kinderen is intens. Ontzettend mooi en tegelijkertijd soms ook zwaar, lastig en/of eenzaam. Hoe fijn is het om een groep moeders te hebben bij wie je je verhaal kwijt kunt? Die je vragen kunt stellen of juist kan helpen met jouw kennis en ervaring? Waar je mee kunt lachen, maar waar je ook een traan mag laten? Waar je 100% eerlijk kan en mag zijn?

Online mamacafé

Dit vind je allemaal in het online mamacafé van Online opvoeden. Iedere dinsdagavond komen we een uur samen via ZOOM. Een vaste groep van maximaal 11 moeders. 10 Deelnemers en ik.

Iedere week staat er een thema centraal. Denk aan zelfzorg, grenzen stellen, je geduld bewaren en omgaan met boosheid en driftbuien. Daar pinnen we ons niet op vast. Je mag gewoon delen wat er in je omgaat. Maar gespreksstof zal er op deze manier altijd zijn!

hulp bij opvoeden peuter

It takes a village to raise a child

Praktische informatie

Start nieuwe groep

Op dinsdag 16 november start er een nieuwe groep!

De data waarop deze groep dit kwartaal samen zal komen:

  • 16 november
  • 23 november
  • 30 november
  • 7 december
  • 14 december
  • 21 december

Veelgestelde vragen

Super tof dat je je aan wil melden! Na aanmelding ontvang je een kort inschrijfformulier, een factuur én natuurlijk de ZOOM link voor de eerste bijeenkomst. Tot dan!

Het is natuurlijk helemaal niet erg als je een keertje niet kan. Je behoudt gewoon jouw plekje. Ik vind het belangrijk om met een vaste groep vrouwen aan de slag te gaan zodat we elkaar écht leren kennen. Dat zorgt er wel voor dat je geen geld terug krijgt als je een bijeenkomst mist.

Ik verwacht het niet, maar het kan natuurlijk een keer gebeuren dat ik zelf niet aanwezig kan zijn. Bijvoorbeeld door ziekte. In dat geval gaat de bijeenkomst NIET door. Je krijgt de kosten voor die bijeenkomst à €7,50 terug óf we verrekenen die €7,50 met het volgende kwartaal. Wat jij fijn vindt!

Bijna iedereen vindt dit spannend. Laat dat je niet tegenhouden. Iedere bijeenkomst leren we elkaar beter kennen. Je zult merken dat die spanning snel zal verdwijnen en dat het een uurtje wordt waar je iedere week weer naar uitkijkt.

Het enige dat je nodig hebt is een computer, smartphone of tablet met camera en microfoon én een internetverbinding. De (gratis) ZOOM app is ook handig, maar niet noodzakelijk. 

Heb je het antwoord op jouw vraag niet kunnen vinden op deze pagina? Schroom dan niet om een mailtje te sturen naar info@onlineopvoeden.nl. Ik help je graag!

Scroll naar top