• Femke van Kilsdonk

Dé apps die je ondersteunen tijdens en na de zwangerschap

Zwanger zijn is zo mooi, wetende dat er een klein wonder in je buik wordt gevormd. Waarschijnlijk ben je vooral gefocust op de komst van de kleine en druk bezig met alle voorbereidingen. Ook zul je ongetwijfeld ervaringen van andere moeders gehoord en gelezen hebben. Bijvoorbeeld op je favoriete lifestyle blog. Dan kom je erachter dat er zóveel is om rekening mee te houden. Gelukkig zijn er talloze apps te vinden over de zwangerschap, de bevalling en voor de eerste weken na de geboorte van je baby. Maar het zijn er tegenwoordig zoveel dat het lastig is om de juiste apps te kiezen. Ik heb voor jou een aantal apps op een rijtje gezet waar je zeker iets aan hebt!

24baby

Deze app heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt. Je vult de uitgerekende datum in en je krijgt wekelijks een update over de ontwikkeling van de zwangerschap en jullie baby. Daarnaast kun je ook in contact komen met andere (aanstaande) ouders en vind je veel informatie die goed van pas kan komen.

Prenatal Workout

Wil je tijdens je zwangerschap wel wat bewegen, maar weet je niet zo goed wat wel en niet mag? Dan is deze app geschikt voor jou! De app is te downloaden via Google Play en dus alleen voor Android beschikbaar. De app geeft je voor ieder trimester gepaste oefeningen en workouts waar jij mee aan de slag kunt gaan. Zo kun jij fit de zwangerschap door en je lichamelijk goed voorbereiden op de bevalling.

BabyPics

Maak jij ook regelmatig foto's van je buik en van je baby en vind je het leuk om dit te koppelen aan mijlpalen? Dan is deze app super handig! Je kunt je foto's hier bewerken en mijlpalen aan de foto toevoegen zodat je niet achteraf hoeft te rekenen hoeveel weken je zwanger was. Deze app is gratis te downloaden. Als je kindje er is wil je hem of haar natuurlijk beschermen en is veiligheid erg belangrijk. Denk je ook aan de bescherming van jouw telefoon zodat je de apps goed kunt raadplegen? Smartphonehoesjes bieden een goede bescherming voor je telefoon. Kleine investering, maar het kan een hoop schade voorkomen. *Dit artikel is gesponsord.

Alle speel- en opvoedtips in je mailbox ontvangen?

© Copyright 2020 Online opvoeden / info@onlineopvoeden.nl /  kvk nummer: 68597355

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon