• Femke van Kilsdonk

Speelgoedtip: Holztiger dieren van Houtspel

Als je me vraagt naar mijn speelgoed top 10 komen de houten dieren van Holztiger zeker in dit lijstje! Deze handgemaakte, kwalitatieve dieren zorgen voor uren speelplezier. Benieuwd waarom ik nou juist zo enthousiast ben over de houten dieren van dít merk? En wat je er allemaal mee kunt? Lees dan snel verder!


Holztiger

Holztiger is een Duits merk dat bekend staat om zijn dier-figuren. Ze hebben honderden verschillenden. De dieren zijn handgemaakt van lokaal esdoorn- en beukenhout en geschilderd en afgelakt met verf op waterbasis. Ze voelen glad aan en hebben afgronden hoeken. Ze zijn vrij groot en zo'n 2,5 centimeter dik. Dat maakt dat dit speelgoed al voor hele jonge kinderen geschikt is. Ik zou zeggen dat dit speelgoed leuk is voor kinderen van 1 tot 8 jaar. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de speelfiguren en beginnen bij €5,50.

Kortom: de Holztiger dieren zijn kwalitatief, duurzaam, mooi en bovenal ontzettend leuk om mee te spelen!Wat kun je ermee?

Dit is een vraag die je jonge kinderen eigenlijk nooit zult horen stellen. Jonge kinderen zijn ontzettend creatief en bedenken binnen no-time een eigen spel als je ze open ended speelgoed aanbiedt.

Naast dat de Holztiger dieren heel geschikt zijn voor fantasiespel, kun je ze ook heel goed stapelen, gebruiken op de seizoenstafel óf neerzetten op een mooie plek in huis ter decoratie. Zo staat er op het plankje boven de commode van Pip een mooi hert van Holztiger.


Houtspel

Houtspel.nl heeft een heel groot aanbod van Holztiger dieren. Daarnaast verkopen ze nog veel meer duurzaam, houten speelgoed. Denk hierbij aan speelgoed van Grimm's en Grapat, maar ook aan vensterblokken van Bauspiel, Droomdeurtjes en (houten) knutselspullen. Allemaal tof hoogwaardig speelgoed en veelal handgemaakt!


Wat vind jij van de houten dieren van Holztiger? Heb jij hier ervaring mee?


*Dit artikel is gesponsord.

Alle speel- en opvoedtips in je mailbox ontvangen?

© Copyright 2020 Online opvoeden / info@onlineopvoeden.nl /  kvk nummer: 68597355

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon