• Femke van Kilsdonk

Spelen met de Grimm's regenboog: 2 challenges

Mijn favoriete speelgoed is sowieso de bogen van Grimm's! Je kunt zo onwijs veel met dit speelgoed! Je kunt er honderden verschillende bouwwerken van maken, je kunt er met auto's overheen rijden, je kunt er een knikkerbaan van maken, je kunt er tunnels van maken, een wipwap voor de pop van je kind en nog veel meer. Ook voor oudere kinderen (of voor de ouders) zijn de bogen van Grimm's super tof! In deze blogpost vind je 2 challenges. Ik vond ze niet makkelijk!

Challenge 1

Bij mij ging het de vijfde keer goed. Ik ben benieuwd hoe vaak jij erover hebt gedaan!Challenge 2

Hier heb ik een keer of 10 over gedaan. En nog ging het niet helemaal goed! HahaNu ben ik natuurlijk heel benieuwd of het jou is gelukt als jij ook de bogen van Grimm's hebt.

Alle speel- en opvoedtips in je mailbox ontvangen?

© Copyright 2020 Online opvoeden / info@onlineopvoeden.nl /  kvk nummer: 68597355

  • Instagram
  • Facebook
  • YouTube
  • Black Instagram Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black YouTube Icon