Samenwerken

Wil je samenwerken met Online opvoeden? Wat leuk!

 

Online opvoeden
Op onlineopvoeden.nl verschijnt 4 dagen per week een nieuwe blogpost. Deze blogpost kan gaan over alle onderwerpen rondom het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen. Van opvoedtips en informatie over de ontwikkeling van kinderen (ik ben pedagoog) tot productreviews, tips en leuke activiteiten.  
Online opvoeden onderscheidt zich van andere blogs door zich te focussen op bewuste, duurzame onderwerpen zoals natuurlijke verzorgingsproducten, houten speelgoed, duurzame baby- en kinderkleding, wasbare luiers etc. 

Doelgroep

De doelgroep die Online opvoeden wil bereiken, zijn zwangere moeders en moeders met kinderen van 0 tot 4 jaar. Uit de statistieken blijkt dat bijna 90% van de bezoekers vrouw is en dat ruim 75% van de bezoekers tussen de 25 en 54 jaar is, met een piek tussen de 25 en 34 jaar. 

Adverteren

Online opvoeden biedt diverse opties aan. Voorbeelden zijn: advertorials, banners, reviews, events, winacties, social media posts etc. Ook barter deals behoren tot de mogelijkheid.

In het verleden werkte Online opvoeden al samen met merken als Stokke, Difrax, Alecto, My Hummy, KipKep, Bio Oil, Veneta, Puckababy, Done by Deer, en Little Dutch. Voorbeelden vind je in de slider onderaan deze pagina.
 

Gastblogs
Wil jij jouw kennis of ervaringen delen met de lezers van Online opvoeden? Hartstikke leuk! Stuur dan vooral even een berichtje met je voorstel.

Online opvoeden bestaat sinds april 2017 en groeit erg hard. Zo heeft Online opvoeden op Facebook bijna 10.000 volgers en ontving Online opvoeden in de afgelopen 3 maanden gemiddeld 14.000 unieke bezoekers. Voor het verkrijgen van de actuele statistieken en de tariefkaart, kun je contact met mij opnemen via info@onlineopvoeden.nl.

 


 

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355