10x Gratis baby- en zwangerschapsboxen

10 Mar 2018

Het uitpakken van cadeaupakketten is super leuk! Maar het is misschien nog wel leuker als deze gratis en voor jou en je baby zijn! Ik zette de 10 leukste, gratis baby- en zwangerschapsboxen op een rijtje. 

 

1. De blije doos

Dit is denk ik de bekendste doos uit het rijtje. In de doos vind je producten t.w.v. €45 en waardebonnen t.w.v. €155. Benieuwd wat er precies in zit? Lees en kijk dan mijn unboxing vlog over de blije doos!

Je krijgt de doos door je online aan te melden en met de uitnodiging die je vervolgens ontvangt de doos op te halen bij een Prenatal winkel bij jou in de buurt. Dit kan al tijdens je zwangerschap!

 

2. De zwangerbox

Deze box van Ouders van Nu is ook super bekend. De box zit vol leuke, handige producten zoals Pampers, billencrème en billendoekjes. Benieuwd wat er in deze box zit? Lees en kijk dan mijn unboxing vlog over de zwangerbox.
Je vraagt de box aan op de website van Ouders van Nu en kunt de box afhalen bij de Etos. 

 

3. De babybox

De babybox is de opvolger van de zwangerbox. Als je de zwangerbox ontvangt, krijg je ook de babybox. Als je je na je bevalling aanmeldt bij Ouders van Nu, ontvang je alleen deze babybox. Je kunt de box aanvragen tot 6 maanden na je bevalling. Een ook over deze doos maakte ik een unboxing vlog

 

4. Plus Kiekeboebox

De Plus Kiekeboebox is een box t.w.v. €40 vol baby- en kraamproducten zoals wasmiddel, potjes voeding, billendoekjes en luiers. Je moet je voor deze box eerst online aanmelden en vervolgens met de bevestigingsmail én je geboortekaartje naar een Plus om de box op te halen. 

 

5. Baby geboortedoos

Deze boos is van de baby & tiener megastore en is heel anders dan al de andere babydozen. Hij is namelijk leeg! Het is een leuke, witte doos met laatjes voor bijvoorbeeld het eerste haarlokje en het eerste tandje. Het wordt dus een box vol mooie herinneringen. 

Je vult online je gegevens in en kunt de box dan ophalen met de barcode die je ontvangt. 

 

6. Kruidvat babypakket

Van Kruidvat kun je een mooie shopper vol handige babyproducten krijgen. Denk aan luiers, billendoekjes en wasgel. 
Om dit pakket te ontvangen heb je een voordeelkaart nodig. Dan vul je online in dat je een kindje verwacht en dan ontvang je 2 maanden voor je uitgerekende datum een e-mail om Jouw blije baby voordeel aan te vragen. 

 

7. Jumbo hallo mama pakket

Van Jumbo krijg je als je in verwachting bent al het leuke Hallo Mama Momentenboek en als je baby geboren is het Hallo Mama Babycadeau. In de box zitten onder anders snacks, een knuffeltje en mijlpaalkaarten. Je meldt je online aan en kunt de producten daarna ophalen bij jouw dichtstbijzijnde Jumbo filiaal.

 

8. Hoogvliet babypakket

Sinds kort heeft Hoogvliet een nieuw 'Welkom op de wereld' programma. Je kunt je eenvoudig online aanmelden met een uitgerekende datum of geboortedatum. Bij aanmelding met de geboortedatum ontvang je direct een mail met afhaalbericht voor het Welkom op de wereldpakket. Met dit afhaalbericht én het geboortekaartje kun je het pakket bij 1 van de Hoogvliet winkels ophalen. Dit pakket bevat vouchers voor gratis (baby)producten t.w.v. €30,-. Verder ontvang je bij aanmelding voor het programma vanaf zwangerschapsweek 32 nuttige informatie over het assortiment, voordeel, kortingsacties en codes per e-mail, passend bij de fase van de zwangerschap en leeftijd van je kindje. 

 

9. Jan Linders babypakket

De inhoudt van de babydoos van Jan Linders verschilt elke keer weer, maar Jan Linders zorgt altijd voor wat lekkers voor de ouders en handige babyspullen. De box is zo'n €25 waard. Binnen 2 weken na de geboorte van je baby kun je het pakket aanvragen via de website. Je ontvangt dan binnen 3 weken een kaartje per post en met dit kaartje én een geboortekaartje kun je het pakket ophalen bij een Jan Linders vestiging. 

 

10. Baby Dump Cadeaupakket

Last but not least het Baby Dump Cadeaupakket. Dit pakket bevat onder andere een schattig knuffeltje, een rompertje en tuitbekers. Je print op de website de bon uit, vult deze in en ontvangt tegen inlevering hiervan bij een Baby Dump filiaal het leuke cadeaupakket!

 

Welke boxen heb jij al eens aangevraagd? Wat vind je van deze boxen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Het zomer/verlof rooster van Online opvoeden

29 Jun 2020

1/10
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355