13x Dit deden moeders op de eerste schooldag van hun kind

13 Nov 2020

Ik vroeg jullie wat jullie deden op die eerste echte schooldag van je kind. Die dag waarop je normaal gesproken samen een beetje in huis zou rommelen of samen wat leuks zou gaan doen. Die dag waarop je kind voor het eerst op school zat en jij thuis.

 

Lees ook: Zo overleven jullie de eerste schooldag!

 

13x Dit deden moeders op de eerste schooldag van hun kind

 1. "Om de 10 minuten op de klok kijken en heel veel knuffelen met haar baby broertje, want tja wat moest ik anders..."

 2. "Ik vrat een zal chips leeg en dronk 10 bakken koffie van de zenuwen. Wist me geen houding te geven was blij toen ik hem weer op mocht halen..."

 3. "Zelf bijslapen en poetsen."

 4. "Boodschappen, nog even iets afwerken voor 't werk en een middagdutje."

 5. "Samen met mijn man ergens gaan ontbijten."

 6. "Thuis gepoetst en toen was het alweer tijd om haar op te halen."

 7. "Slapen."

 8. "Ik was van plan om alles te doen waar ik normaal gesproken niet aan toe kwam, maar na het wegbrengen en een enorm dubbel gevoel verder, toch maar mijn favoriete serie aangezet met een klokje ernaast en drie wekkers op mijn telefoon zodat ik hem niet zou vergeten te halen (wat nooit zou gebeuren en ik keek ook continue op de klok haha)."

 9. "Direct door naar een strandtent en daar gebleven tot de school uitging."

 10. "Naar mijn ouders kop koffie drinken. Even emotionele steun opgezocht."

 11. "Relaxen, een boek lezen, serie kijken, huis opruimen, de was doen, schoonmaken en vooral genieten van de stilte!!!"

 12. "Ik heb mn kind afgegooid, even gezwaaid, ik ben naar huis gegaan heb een kop thee gezet, baby aan de tiet en Netflix aan."

 13. "Heerlijk! Me-time. Lekker niksen!"

 

Wat deed jij op de eerste schooldag van je kind?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

 • Facebook
 • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355