15 Tips voor je bezoek aan de negenmaandenbeurs

18 Feb 2018

Van 21 t/m 25 februari is de negenmaandenbeurs er weer in RAI Amsterdam. Ga jij naar de negenmaandenbeurs dit jaar? Super leuk! Maar om ervoor te zorgen dat je niet blut, uitgeput en verloren thuiskomt, is het wel goed om de onderstaande tips even door te lezen.

 

1. Bespaar op je toegangskaartje

Aan de deur kosten toegangskaartjes €19,50, maar online kun je tickets met korting komen. Maar als je je kaartjes koopt op de website van de negenmaandenbeurs, kost het je maar €15,95. 

 

2. Bespaar op de vervoers- en parkeerkosten

De parkeerkosten zijn echt giga! Daarom zou ik voor 1 van de volgende 2 opties kiezen: Óf je gaat met de trein en bestelt een speciaal Negenmaandenbeurs NS-dagretour voor €18,00 per persoon, óf je rijdt met de auto naar station Arena en neemt vanaf daar de metro. 

 

3. Neem een goede rugzak/trolley mee

Je zult veel gratis spulletjes en reclame krijgen en je zult waarschijnlijk ook nog flink wat spullen aanschaffen. Zorg dus dat je dit goed mee kan sjouwen. Ik vind trolleys niet echt hip (zacht uitgedrukt), maar ze zijn wel erg praktisch. Zorg anders voor een goede, grote rugzak in plaats van die mooie handtas.

 

4. Neem zelf wat te eten en te drinken mee

Je betaalt echt de hoofdprijs voor eten en drinken op beurzen. En waarschijnlijk moet je ook nog heel lang in de rij. Zorg dus dat je drinken, brood en wat snacks meeneemt. 

 

5. Reserveer je beurstas

Voor €3,50 kun je online een shopper reserveren (€5,- op de beurs zelf). Dit is een leuke shoppen van Dikkie Dik gevuld met lekkernijen, beauty producten en babyproducten ter waarde van €20,-.
 

6. Ga op een doordeweekse dag

Niemand zal dit ontkennen: op de negenmaandenbeurs is het MEGA DRUK! Op de doordeweekse dagen is dit iets minder het geval, dus als je de mogelijkheid hebt...

 

7. Haal je gratis anti-lekbeker
Als je je op de website van de negenmaandenbeurs aanmeldt voor de nieuwsbrief, krijg je een e-mail met jouw persoonlijke afhaalbewijs voor een Kruidvat anti-lekbeker t.w.v. €3,29. Deze kun je dan op de beurs (hal 8, stand 08.114) afhalen.

 

8. Huishoudbeurs

Wist je dat je met je ticket ook gratis toegang hebt tot de huishoudbeurs? Twee vliegen in 1 klap dus. Misschien wil je nog wel een mooie pannenset, massagestoelen testen (aanrader!) of een lekkere lunch bij elkaar sprokkelen.

 

9. Bereid je voor

De negenmaandenbeurs is erg overweldigend. Het helpt als je van te voren de plattegrond download en uitprint, bekijkt welke stands je wil bezoeken en dan een logische route uitstippelt. Dat bespaart heel van (kilo)meters. 

 

10. Breng je man naar de Papa Lounge

Neem je je man mee naar de beurs? Breng hem dan naar de Papa Lounge, om hem zo vrolijk mogelijk te houden. In de Papa Lounge kunnen vaders bijvoorbeeld meedoen aan een 'Papa College'. Tijdens deze college worden zij klaargestoomd voor het vaderschap.
 

11. Zorg voor contact geld

Contact geld meenemen en je pasjes thuislaten is goed voor 2 redenen: Je kunt niet overal pinnen én je geeft niet meer geld uit dan je eigenlijk wilt. 

 

12. Maak een lijstje

Maak een soort boodschappenlijstje. Dit voorkomt dat je veel te veel spullen koopt. Op de beurs lijkt het alsof je alles nodig hebt, maar dat is echt niet zo. Het is natuurlijk wel leuk om een klein budget te reserveren voor impulsaankopen. 

 

13. Check het programma

Je komt misschien om gewoon lekker rond te struinen en te shoppen, maar er is nog veel meer te doen. Bekijk het programma dus even. Zo zijn er workshops over borstvoeding, komt Dirk Scheele zingen, kun je een draagdoek leren knopen, kun je een lesje zwangerschapsyoga bijwonen en kun je een EHBO masterclass volgen. 

 

14. Trek je meest comfortabele schoenen aan
Je zult deze dag heel veel slenteren en vooral als je zwanger bent is dat erg pittig. Trek dus je allerfijnste schoenen aan. Ook als dit die lelijke, oude, hardloopschoenen zijn. 

 

15. Houd je avond vrij!

Na de beurs is de kans groot dat je bek af bent. Houd je avond dus lekker vrij om met je voetjes omhoog een filmpje te kijken en daarna vroeg naar bed te gaan.

 

Veel plezier!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355