19x Wat ik 's nachts voor vreselijke gedachten heb

Ik ben 's nachts een heel ander persoon. Een veel minder leuk persoon. Een vreselijk persoon soms zelfs. Ik denk dan heel anders over het hebben van een kind, borstvoeding, nachtvoedingen, slaaptraining etc. Benieuwd naar wat ik 's nachts dan denk? Ik zette 19 gedachten op een rijtje.

 

 1. IK. STOP. MET. DE. BORSTVOEDING

 2. Jullie zoeken het maar uit

 3. Ik ben nu simpelweg niet in staat om overeind te komen

 4. Ik pak mijn spullen en boek een hotel

 5. AaaAAAAAaaaAAAAAAaaAAAAAAAAAAAaaaaaaaa

 6. Waarom wilde ik een baby?

 7. Ik houd dit niet vol hoor

 8. Morgen begin ik met slaaptraining. Punt uit.

 9. Ik wil gewoon slapen

 10. Als ik gewoon blijf liggen, valt Mees toch ook wel vanzelf weer een keer in slaap?

 11. Ik breng je naar de buren

 12. Ik neem voor komende nacht een nachtoppas

 13. Ik wil niet voeden

 14. Ik ga morgen niet werken, maar de hele dag slapen

 15. Neeeeeee niet nu al

 16. Ik ben de hele nacht niets anders aan het doen dan voeden

 17. GA. SLAPEN!

 18. Zal ik gewoon een fles kunstvoeding geven? Of water?

 19. Hoe doen andere moeders dit?

 

Maar na 7 uur 's ochtends denk ik er heel anders over! Dan vind ik niemand leuker of liever dan mijn baby, dan moet ik niet denken aan de laatste keer borstvoeding geven, dan vind ik het prima dat Mees nog niet doorslaapt, dan valt het best mee met die vermoeidheid en dan wil ik niets liever dan samen lekker spelen en knuffelen.

 

Lees ook: Waarom ik de nachtvoedingen nog niet af wil bouwen.


Hoe ben jij 's nachts? Herken jij gedachten?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

 • Facebook
 • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355