2 Hilarische zwangerschaps aankondigingen van vloggers

Heb je nog wat inspiratie nodig om je zwangerschap aan te kondigen? Of wil je gewoon even lekker lachen? Bekijk dan vooral deze 2 fantastische video's even. In de eerste video kondigt Sanny Verhoeven van Sanny zoekt Geluk haar eerste zwangerschap aan door middel van een sinterklaasspel. In de tweede video kondigen Hans en Shifra hun zwangerschap aan. Ook door middel van een spelletje.

 

Sanny zoekt Geluk

Deze vlog van Sanny blijft mijn favoriet. Vooral de eerste 4 minuten. Hierin vertellen ze de opa's en oma's dat Sanny zwanger is. Dit doen ze door 7 chocoladeletters (alle letters uit het woord zwanger) te geven en ze vervolgens een woord te laten vormen. Het gepuzzel en de reactie als ze het antwoord weten zijn hilarisch.

 

 

Hans en Shifra

Deze vlog vind ik persoonlijk nóg grappiger. Shifra lipleest 'Je wordt oma' aan haar moeder en Hans lipleest 'Je wordt opa' naar zijn schoonvader. De opa en oma hebben oortjes in met muziek wat het raden van de boodschap nog net wat lastiger maakt. Vooral de opa vindt het maar een lastig spel...

 

 

Hoe heb jij je zwangerschap bekend gemaakt aan vrienden en familie?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355