3 Activiteiten voor als het slecht weer is

13 Apr 2017

Elke kind verveelt zich wel eens, vooral met slecht weer. Nu is vervelen helemaal niet erg, want dit is goed voor hun fantasie en creativiteit, maar het is ook een mooie kans om samen met je kind een leuke activiteit te ondernemen. In dit artikel vind je 3 leuke activiteiten voor als het slecht weer is:

1. Bouw samen een tent of hut!
Haal alle kussens en dekens tevoorschijn en bouw samen een grote hut of tent. Haal de eetkamertafel leeg, leg er allemaal dekens en kleden overheen die reiken tot de grond en plaats de kussens onder de tafel, in de hut. Een leukere plek is er niet om een kopje thee te drinken of een filmpje te kijken toch?

 

2. Ga lekker knutselen!
Op
www.pinterest.nl vind je super leuke knutselideeën. Maak een huis van een grote doos, maak leuke waxinelichthouders van glazen potjes of een boot van een eierdoos. Laat jullie fantasie de vrije loop. 

 

3. Bak samen een mooie, lekkere taart!
Kinderen vinden bakken vaak super leuk en het opeten misschien nog wel leuker. Op
www.ohmypie.nl vind je heerlijke taarten die ook nog eens verantwoord zijn (en gluten- en lactosevrij). ​

 

Veel plezier! 

 

Wat doen jullie graag als het slecht weer is?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355