5x Mooie, originele geboortekaartjes inspiratie

19 Jun 2020

Ben jij op zoek naar een origineel geboortekaartje? Iets anders dan de kaartjes met regenbogen, silhouetten en aquarel vlakken als die je overal ziet? Lees dan even verder! Toen ik op zoek was naar een mooi, origineel geboortekaartje voor onszelf, kwam ik een heleboel toffe merken tegen met kaartjes die net een beetje anders zijn. De 5 tofste vind je in deze blogpost.

 

1. Cottonbird

Dit vind ik persoonlijk echt prachtige kaartjes. Zo ontzettend lief! De meeste tekeningen zijn heel gedetailleerd en hebben mooie, zachte kleuren. De kaartjes worden geleverd met bijpassende enveloppen en sluitstickers. Daarmee krijgen de kaartjes en hele luxe uitstraling. 

 

2. Bladergoud

Joëlle van Bladergoud maakt ook prachtige kaartjes. Zij maakt vrolijke, lieve illustraties van blaadjes, bloemetjes, diertjes en nog veel meer in zachte, maar heldere kleuren. Je kunt kiezen voor een standaard ontwerp, maar ook een ontwerp op maat laten maken. 

 

3. Wood Yubi

Bij Wood Yubi kun je terecht als je écht iets anders wilt. Zij maken namelijk kaartjes van hout. De houten geboortekaartjes zijn te combineren met vilt, leer of acrylaat en een deel van de geboortekaartjes zijn zelfs 3D!

 

4. Bloeikaarten

Bloeikaarten zijn kaarten op groeipapier. Dat wil zeggen dat er bloemzaadjes in het papier verwerkt zijn. Als je op het kaartje bent uitgekeken, maak je het papier nat, bedek je de kaart met een dun laagje aarde en wacht je tot de zaadjes beginnen de kiemen en de bloemetjes beginnen te groeien. Tof he?! Je kunt voor geboortebloeikaarten onder andere terecht bij Kekootje en Zoetje en als je het zelf wil ontwerpen bij Growing Paper. 

 

5. Digitaal geboortekaartje

Oké, laten we even eerlijk zijn. Je besteed heel wat tijd en geld aan het uitzoeken van een mooie geboortekaartje en de meeste belanden na een paar dagen of weken in de prullenbak. Zonde, toch? Je zou er ook voor kunnen kiezen om digitale kaartjes te versturen. Greenvelope is een bedrijf waar je uitstekend digitale kaartjes mee kunt versturen. Je moet er wel voor betalen, maar het is goedkoper dan het versturen van 'gewone' geboortekaartjes. 

 

Wat vind jij van deze geboortekaartjes? Wat voor geboortekaartje(s) koos jij?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355