5x Online tweedehands kinderkleding kopen

Koop jij wel eens tweedehands kinderkleding? Dit is super duurzaam en daarnaast ook nog eens heel goed voor je portemonnee. In dit artikel vind je mijn 5 favoriete online adresjes voor tweedehands kinderkleding.

 

1. Instagram

Instagram is echt een fantastisch kanaal om tweedehands kinderkleding te kopen. Er is zoveel aanbod! De handigste manier om mooie items te vinden, is door te zoeken op bepaalde hashtags. Mijn favoriete hashtags: #kastjevan, #kastjevaneenmeisje, #kastjevaneenjongen, #kastjevaneenbaby, #koopjeshoekkids, #koopjeshoekbaby, #instagramkoopjeshoekkids en #instagramkoopjeshoekbaby. Vergeet niet om bij 'recent' te kijken in plaats van bij 'populair'. Vaak kom je vervolgens op speciale verkoop accounts uit zoals #kastjevan*naam*. Spreekt de stijl van de verkoper je aan? Volg diegene dan vooral om in de toekomst snel de nieuwe items voorbij te zien komen.

 

2. United Wardrobe

United Wardrobe is een tweedehands modeplatform die sinds december 2019 ook een sectie speciaal voor baby- en kinderkleding heeft. Het is een enorm platform waardoor ze ook een heel ruim aanbod hebben. Betalen gaat heel gemakkelijk via iDEAL, Paypal of creditcard. 

 

3. Vinted

Vinted is een online marktplaats waarmee gebruikers door heel Europa tweedehands kleding kunnen (ver)kopen en eventueel ook ruilen. Ook Vinted heeft een heel ruim aanbod. In tegenstelling tot United Wardrobe, hoeven verkopers geen 10% commissie af te staan. 

 

4. Krijg de kleertjes

Krijg de kleertjes is een heel tof initiatief voor ouders, door ouders, zonder winstoogmerk. Via de website (of via een lokaal ruilpunt) ruil je in een paar stappen een pakket met te kleine kinderspullen voor een pakket met spullen die bij jouw kinderen passen. Eerst word je gratis lid, dan bepaal je wat je weg wil geven (ongeveer een halve supermarkttas), dan zet je je pakket online en wacht je tot je pakket is gekozen, dan stuur je het pakket op naar de ontvanger en tenslotte kies je in het ruime aanbod kleding (en speelgoed) een pakket uit wat bij jouw wensen past. 

 

5. Facebook

Tenslotte is ook Facebook een fantastisch medium om tweedehands kinderkleding te scoren. Je kunt natuurlijk gebruik maken van de Marketplace, maar vergeet vooral ook de Facebookgroepen niet. Denk aan plaatselijke Facebookgroepen zoals 'Marktplaats Utrecht' of 'baby- en kinderspullen verkoop regio 020 en omstreken', maar ook aan groepen van je favoriete merk zoals 'Pompdelux vraag en aanbod' of 'Maxomorra / Duns / 4FF / Smäfolk - Tweedehands Verkoop'. 

 

Koop jij wel eens tweedehands kinderkleding? Waar?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355