6x Dit kun je doen met je echo foto's

Je bent natuurlijk apetrots op je mooie echo foto's en die wil je graag vereeuwigen. Je kunt ze in een fotoboek plakken, in een lijstje stoppen of posten op je Instagram, maar er zijn ook een aantal hele gave originele manieren om je mooiste echo foto te vereeuwigen.

 

1. Nagellak

Nagelstudio 'Serenity Hair and Beauty' uit Engeland startte onlangs een nieuwe service: ze zorgen ervoor dat je een echo foto op je nagels kunt dragen. Klanten sturen een kopie van de echo foto en nagelartieste Sarah Clarke maakt deze met verf en een fijn penseel na op een acrylnagel. Vervolgens kun je de nagel bij je zelf opplakken of inkaderen als aandenken. 

 

 

 

2. Borduurwerkje

Dit is absoluut mijn favoriet! Veselka Bulkan maakt prachtige borduurwerkjes van echo foto's. En niet zo'n ouderwets, truttig ding hoor! Ze zijn super hip en stijlvol. Veselka maakt al een aantal jaar mooie borduurwerkjes, maar vorig jaar toen ze zwanger was, vereeuwigde ze voor het eerst een echo foto. Sindsdien wordt zij overladen met bestellingen! Je bestelt je eigen borduurwerkje hier voor €250,-. Dit is natuurlijk heel veel geld, maar als je je bedenkt dat ze er een maand mee bezig is, snap je het bedrag vast wel. 

 

 

 

3. Echo op canvas

Bij Ukkepuk.shop kun je een canvas van je echo laten maken. Het kost tussen de €25 en €55 euro, afhankelijk van het formaat dat je kiest. Ook kun je zelf kiezen welk keur het doek moet zijn, of je er tekst bij wilt hebben, in welk lettertype dan etc.

 

 

 

4. Echo op armbandje

Bij Embrace Bijoux kun je een prachtig armbandje van de echo foto laten maken. Je kunt zelf kiezen of je de armband zilver, goud of roségoud wilt ontvangen. En hier was ik zo verbaasd over: het kost maar €12,95! Oké, er wordt geen echt zilver of goud gebruikt, maar het is wel een prachtig aandenken.  

 

 

 

5. Echo op kerstbal

Hoe leuk is het om eens per jaar weer herinnerd te worden aan die mooie echo? Dat kan natuurlijk perfect tijdens kerst. Je kunt een mooie kerstbal laten maken (bijvoorbeeld via Etsy), maar je kunt ook een lege kerstbal kopen en hier zelf de echo foto in frommelen.

 

 

 

6. Schilderij

Dit is waarschijnlijk de duurste optie, maar dan heb je wel een mooi kunstwerk aan de muur!

 

 

 

Ook al kies je niet voor 1 van deze originele manieren om de echtfoto te vereeuwigen, doe wel iets met de foto's! Ze vervagen namelijk na een tijdje. Bewaar ze niet in het licht, gebruik geen lijm als je in in een fotoboek plakt, lamineer ze niet, vouw ze niet dubbel en scan ze het liefst allemaal in. 

 

Wat heb jij met de echo foto's gedaan of wil jij hiermee gaan doen?

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355