7x Super tof buitenspeelgoed

28 May 2019

Een zandbak, glijbaan, voetbal en springtouw blijven natuurlijk ontzettend leuk, maar er is nog heel veel meer! In deze blogpost vind je 7x super tof, origineel buitenspeelgoed. Eindeloos speelplezier gegarandeerd.

 

1. Klimkoepel

Deze klimkoepel vind ik zo ontzettend leuk! Hier kunnen kinderen heerlijk om klimmen en met een oud laken, heb je binnen no-time een leuke tent gemaakt. De klimkoepel is niet goedkoop. De kleine variant kost €184,90 en de grote variant €359,90.

 

2. Modderkeukentje

Een modderkeukentje is een 'keukentje' waar kinderen kunnen 'koken' met zand en met water. Hier kunnen kinderen zich uren mee vermaken. Vooral als je wat pannen, borden, bekers, trechters, flessen, pollepels etc. toevoegt. Dit modderkeukentje kost €139,95.

 

 

3. Zand en water picknicktafel

Je ziet ze steeds vaker: picknicktafels met 1 of 2 bakken in het tafelblad. Als je deze bakken afdekt, heb je een normale picknicktafel. Als je het tafelblad weghaalt, heb je een zand- en watertafel. En als je het tafelblad omdraait, heb je een krijtbord! Deze picknicktafel kost €69,-.

 

 

4. Water spoeier

Perfect speelgoed voor de warme dagen! Uit de octopus komt aan alle kanten water. Kinderen kunnen hier heerlijk doorheen rennen. Deze sproeier kost €8,29.

 

 

5. Waterglijbaan

Waterglijbanen zie je regelmatig voorbij komen, maar op deze waterglijbaan kun je met z'n drieën tegelijk glijden! Zo kun je ook leuke wedstrijdjes doen. De waterglijbaan kost €41,45.

 

 

6. Klimrek

Dit klimrek is super lang te gebruiken. Voor je dreumes zet je het klimrek op de lage stand en op de hoge stand is het klimrek leuk voor kinderen tot ongeveer 12 jaar. Dit klimrek kost €199,-.

 

 

7. Speeltent

Deze pop up speeltent nodigt kinderen uit tot fantasiespel. Ze kunnen eten bereiden en verkopen, maar ook rijden in de bus. De tent is 1.20m hoog en staat binnen no-time. De speeltent kost €33,-.

 

 

Wat is het favoriete buitenspeelgoed van jouw kind?

 

*De links in dit artikel zijn affiliate links.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355