Baby geboren: welkom lieve Mees!

Op zaterdag 22 september ben ik bevallen van ons prachtige zoontje Mees! Het begon allemaal wat spannend, maar die spanning hield gelukkig niet heel lang aan. Hij doet het namelijk super goed!

 

Mijn bevallingsverhaal volgt later nog, maar zaterdag 22 september om 4:29 ben ik bevallen van ons zoontje Mees. Hij woog (maar) 2164 gram en was 47 centimeter lang. Hij heeft meteen na de bevalling 1,5 uur heerlijk bovenop mij mogen liggen. Hij huilde meteen, was heel alert en dronk zelfs al uit de borst. Een mooiere start hadden we niet kunnen wensen!

 

Uiteindelijk heeft Mees 2 dagen in de couveuse gelegen en mochten we op dag 5 naar huis. Waarschijnlijk volgt er later nog een blog met waarom Mees de couveuse in moest en waarom we zo lang in het ziekenhuis moesten blijven, maar op dit moment ben ik nog te druk met voeden, eten, slapen, knuffelen en genieten. 

 

We zijn inmiddels dus alweer 1,5 week thuis. Mees groeit als kool, heeft geen kruiken meer nodig om zich warm te houden en ligt het liefst hele dagen bij ons op de borst. Heerlijk!

Met mij gaat het ook heel goed! De borstvoeding is goed op gang gekomen, ik heb nauwelijks meer last van mijn hechtingen en ik geniet volop van ons lieve zoontje. Wel heb ik natuurlijk een lekker slaaptekort en is er in mijn hoofd momenteel bijna nergens anders ruimte voor, maar dat komt vast vanzelf weer een keer goed ;).

 

Wil je meer updates zien en lezen? Volg mij dan op Instagram.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355