Bizarre bevalling: in de gang

14 Feb 2018

De zesde bevalling van de Amerikaanse Jessica verliep anders dan ze had verwacht! Ze had al een aantal dagen weeën, maar de bevalling wilde niet echt doorzetten. Totdat zij midden in de nacht wakker werd met veel pijn. Niet veel later, braken haar vliezen en riep ze naar haar man: 'Oh god, we gaan het niet halen, we krijgen deze baby thuis.'

 

Haar man Travis verzekerde haar ervan dat ze het ziekenhuis wél zouden halen en hij bracht haar naar de auto. Zonder haar schoenen aan te kunnen doen, verlieten ze het huis. Jessica greep de hoofdsteun van de auto, trok zichzelf de auto in, ging op haar knieën zitten en kwam in actie: ze belde onder andere de geboortefotograaf en het ziekenhuis. 

 

Ze had niks om de tijd bij te houden, maar tijdens de autorit moet er minder dan een minuut tussen de weeën hebben gezeten. Haar man liet constant weten hoe ver ze waren en hij moedigde zijn vrouw aan om vol te houden. Hij bleef herhalen dat ze het zouden redden. 

 

Toen ze de laatste afslag naar het ziekenhuis bereikten, begon Jessica te schreeuwen dat de baby zou komen. Travis toeterde en reed zo snel als hij kon de oprit van de spoedeisende hulp op. Eenmaal bij het ziekenhuis aangekomen, zagen ze dat Tammy, de geboortefotograaf er al was. Tammy rende naar de receptie om te waarschuwen dat Jessica al aan het bevallen was en Jessica en Travis strompelden naar binnen. 

 

Net voorbij de tweede automatische deur riep Jessica: 'O god, hij is er!' Ze deed haar broek naar beneden, voelde het hoofdje van baby Max en riep: 'Travis, vang hem op!'
Gelukkig kwamen toen de verpleegsters de hoek om rennen die Jessica ondersteunden en langzaam op de grond legden. Met nog 1 laatste duw kwam de rest van het lijfje naar buiten. 

Zo werd baby Max om 3:38 op de vloer in de gang van de spoedeisende hulp geboren. 

 

Jessica en Max werden met een brancard naar de kraamafdeling gebracht. Daar werden Jessica en Max uitgebreid gecontroleerd. Max was gezond, maar had wel een gekneusd hoofdje. 

Jessica kijkt er mooi op terug: 'Het was mijn gekste geboorte, maar ook de meest perfecte.' 

 

Bekijk vooral ook de foto's van de geboortefotograaf:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe snel (of langzaam) ging jouw bevalling?

 

Bron verhaal en foto's: http://littleleapling.com/max/

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355