De 10 leukste kerstcadeautjes

15 Dec 2017

Het duurt niet lang meer, voordat het kerst is en de meeste ouders zijn dus volop op zoek naar de laatste kerstcadeautjes. Deze zoektocht is niet makkelijk en daarom besloot ik mijn top 10 op papier te zetten. Ik kan je verzekeren dat al dit speelgoed de ontwikkeling van je kind stimuleert en zorgt voor uren speelplezier!

 

1. De Wobbel

Oké, de Wobbel is niet goedkoop en misschien past het niet binnen jouw budget. Geen probleem natuurlijk, maar mocht je wél een flink bedrag aan een cadeau willen en kunnen besteden, is de Wobbel een echte aanrader! 

 

2. Way to play autobaan
Dit is een rubberen autobaan die bestaat uit een soort puzzelstukken. Het toffe is dat kinderen hier hun fantasie volop in kwijt kunnen. De baan kan alle kanten op, kan overal overheen en is ook geschikt voor in de modder en op het strand. Daarna doe je de stukken namelijk gewoon even in de vaatwasser. Je vindt de autobaan hier

 

3. Playmobil

Playmobil is een echte klassieker, maar blijft fantastisch! Je hebt boerderijen, winkelcentra, boten, dieren en nog heel veer meer. Hier vind je verschillende soorten playmobil. 

 

4. Pop

Vooral meisjes vinden het vaak fantastisch om met poppen te spelen. Samen wandelen, flesjes geven, de pop naar bed brengen en de pop lekker in bad doen. Hier vind je leuke poppen. 

 

5. Blokkenkar
Voor jonge kinderen is een blokkenkar erg leuk. Kinderen die nog net niet kunnen lopen, gebruiken een blokkenkar om lekker rond te stappen en daarnaast is het natuurlijk erg leuk om alle blokken uit de kar te halen en ze weer in de kar te stoppen. Hier vind je leuke, houten blokkenkarren.

 

6. Houten speelgoed van Grimm's

Dit is weer een duurder cadeau, maar ook 1 van mijn favorieten. Vooral de bogen van Grimm's zijn erg bekend, maar Grimm's heeft ook nog ander leuk speelgoed zoals stapeltorens en een sorteerspel. Hier vind je de bogen van Grimm's.

7. Keukentje
Een keukentje is bijna onmisbaar! Met pakjesavond kan je een leuke zak vullen met keukenspulletjes zoals een schortje, fruit en pannetjes. Het keukentje van Ikea is mijn favoriet, maar ook hier vind je leuke keukens. 

 

8. Spelletjes

Bordspelletjes! Daar krijg ik zelf nooit genoeg van. Leuke spelletjes voor kinderen vind ik: 'Wie is het?', 'Knibbel, knabbel, knuisje', 'Nijntje verstoppertje spelen', 'Monopoly junior' en 'Soggy Doggy'. Hier vind je deze spellen en meer!

 

9. Treinbaan

Treinbanen blijven heel wat jaren ontzettend leuk! Het merk Brio heeft hele goede treinbanen, maar die van de Ikea voldoen ook en zijn een stukje goedkoper. De Bio treinbanen vind je hier. 

 

10. Lego (friends)

Wie heeft er nou geen goede herinneringen aan spelen met lego? En wist je dat lego ook een hele serie speciaal voor meisjes heeft? Deze serie heet lego Friends. Hier vind je gave legosets. 

 

Wat krijgen jouw kinderen dit jaar?

 

*Als je een aankoop doet via een linkje uit dit artikel, krijg ik hier een klein percentage over.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355