Dé apps die je ondersteunen tijdens en na de zwangerschap

22 Dec 2019

Zwanger zijn is zo mooi, wetende dat er een klein wonder in je buik wordt gevormd. Waarschijnlijk ben je vooral gefocust op de komst van de kleine en druk bezig met alle voorbereidingen. Ook zul je ongetwijfeld ervaringen van andere moeders gehoord en gelezen hebben. Bijvoorbeeld op je favoriete lifestyle blog. Dan kom je erachter dat er zóveel is om rekening mee te houden. Gelukkig zijn er talloze apps te vinden over de zwangerschap, de bevalling en voor de eerste weken na de geboorte van je baby. Maar het zijn er tegenwoordig zoveel dat het lastig is om de juiste apps te kiezen. Ik heb voor jou een aantal apps op een rijtje gezet waar je zeker iets aan hebt!

 

24baby
Deze app heeft eigenlijk alles wat je nodig hebt. Je vult de uitgerekende datum in en je krijgt wekelijks een update over de ontwikkeling van de zw
angerschap en jullie baby. Daarnaast kun je ook in contact komen met andere (aanstaande) ouders en vind je veel informatie die goed van pas kan komen.

 

Prenatal Workout
Wil je tijdens je zwangerschap wel wat bewegen, maar weet je niet zo goed wat wel en niet mag? Dan is deze app geschikt voor jou! De app is te downloaden via Google Play en dus alleen voor Android beschikbaar. De app geeft je voor ieder trimester gepaste oefeningen en workouts waar jij mee aan de slag kunt gaan. Zo kun jij fit de zwangerschap door en je lichamelijk goed voorbereiden op de bevalling.

 

BabyPics
Maak jij ook regelmatig foto's van je buik en van je baby en vind je het leuk om dit te koppelen aan mijlpalen? Dan is deze app super handig! Je kunt je foto's hier bewerken en mijlpalen aan de foto toevoegen zodat je niet achteraf hoeft te rekenen hoeveel weken je zwanger was. Deze app is gratis te downloaden.

Als je kindje er is wil je hem of haar natuurlijk beschermen en is veiligheid erg belangrijk. Denk je ook aan de bescherming van jouw telefoon zodat je de apps goed kunt raadplegen?
Smartphonehoesjes bieden een goede bescherming voor je telefoon. Kleine investering, maar het kan een hoop schade voorkomen.

 

*Dit artikel is gesponsord.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355