De leukste baby- en kinderbeurzen in 2018

Ik vind baby- en kinderbeurzen super leuk! Naast dat je gewoon een hele leuke, gezellige dag hebt, doe je onwijs veel inspiratie op. Over handige producten die je graag nog aan wil schaffen of over leuke activiteiten. Soms ontdek ik een beurs alleen pas te laat... Bijvoorbeeld pas achteraf. Dat laat ik me dit jaar niet gebeuren, dus ik ging op onderzoek uit en zette alle baby- en kinderbeurzen in Nederland, België en Duitsland op een rijtje.

 

Friendly 4 Kids beurs

Op 19 en 20 mei vindt de eerste editie van de Friendly4Kids beurs plaats in de Broodfabriek in Rijswijk. Tijdens deze beurs kun je je als opvoeder een dag of een weekend laten inspireren door een (meer) bewuste levensstijl voor je kind, zodat hij/zij zich spelenderwijs optimaal kan ontwikkelen. 
Voor kinderen is er van alles te beleven op het Kids Activiteiten Plein. Naast entertainment zijn hier workshops, educatieve spelletjes en nog veel meer te vinden.
Voor de echte kleintjes is er professionele opvang geregeld.
Als ouder kun je je laten inspireren door meer dan 100 organisaties en professionals. Er zijn workshops, lezingen, kraampjes en foodtrucks met gezond en lekker eten. 

 

Ook ik ben aanwezig op deze toffe beurs! Op de Friendly4kids beurs zal ik live verslag uitbrengen van alle kindvriendelijke workshops, lezingen, activiteiten, foodtrucks en producten. Door mij te volgen via Instagram weet je precies wat er allemaal te doen is en waar je moet zijn. 

 

Ik heb voor jullie een speciale kortingscode waardoor je €2,- korting per kaartje krijgt! De code is ONLINEOPVOEDEN (in hoofdletters dus). Voor kinderen tot 12 jaar betaal je dan €5,10 en voor volwassenen €7,95. Zie ik je daar? :)

Hier kun je een kaartje kopen.

 

Ouders Natuurlijk beurs

Op 9 juni is het weer tijd voor de Ouders Natuurlijk Beurs. Op deze beurs leer je meer over de behoeften van jouw kind en doe je inspiratie op om van een huis een echt thuis te maken. Bijvoorbeeld met duurzaam speelgoed. Met meer dan 100 stands is de beurs relaxed, inspirerend en bovenal kindvriendelijk!
Je kunt informatieve lezingen bijwonen, workshops volgend, ervaringen uitwisselen met andere ouders of de leukste nieuwe producten ontdekken. En de kinderen, die kunnen lekker spelen!

Kinderen tot 16 zijn gratis en volwassenen betalen in de voorverkoop €10,- en aan de kassa €12,50

 

Kind und Jugend

Van 20 t/m 23 september kun je naar de Kind und Jugend beurs in Cologne, Duitsland. Dit is echt een GIGA beurs. De grootste babybeurs van Europa (ja echt, nog groter dan de negenmaandenbeurs). Er zijn meer dan 1200 exposanten uit 50 verschillende landen en bijna 23000 bezoekers! Op deze beurs worden jaarlijks weer nieuwe, innovatieve producten gelanceerd. 

In de voorverkoop kosten tickets €18,- en daarna €28,-. Wil je de hele beurs zien? Koop dan kaartjes voor 2 dagen. 

 

9 Maanden tot dreumes beurs Groningen

Deze beurs vindt plaats op 12 en 13 oktober in de Hanze Plaza in Groningen. Deze beurs is wat kleiner dan de voorgaande beurzen. Ik bezocht deze beurs vorig jaar en vond het erg leuk en gezellig. Je vindt er leuke kleertjes, wasbare luiers, zwangerschapscursussen, kraamzorg en andere leuke spulletjes. 
Kaartjes koop je aan de kassa voor maar €5,-.

Nog een leuk weetje: de Hanze Plaza bevindt zich naast 3 enorme babywinkels: Baby-dump, Prenatal en de Babyplanet.

 

We are pregnant beurs

Op 2 t/m 4 november is de tweede editie van de We Are Pregnant beurs in het Werkspoorkathedraal in Utrecht. Als ik deze beurs in 1 woord zou moeten beschrijven zou het zijn: hip! Ze noemen het zelf de tofste nieuwe baby beurs van Nederland. Great vibe, good food and cool stuf.

De beurs is wat kleinschaliger dan bijvoorbeeld de negenmaandenbeurs en is erg overzichtelijk.
Kinderen t/m 12 jaar zijn gratis en volwassenen betalen online €12,50.

 

Baby Days België

Voor de Belgische lezers: in België heb je een aantal keer per jaar de Baby Days. Een beurs voor mama's, toekomstige mama's en baby's. Het is de ideale locatie op informatie in te winnen, andere mama's te ontmoeten en de laatste nieuwigheden te weten te kopen. Er zijn zo'n 100 exposanten te vinden voor babyproducten, kleding, ziekenfondsen, vakanties en verzekeringen.

 

De data:

29 & 30 september - Bergen

6 & 7 oktober - Charleroi

13 & 14 oktober - Gent

20 & 21 oktober - Brussel

 

Afhankelijk van de locatie kost een kaartje 5 of 7 euro. 

 

Vind jij het leuk om baby- en kinderbeurzen te bezoeken? Welke heb jij al eens bezocht?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355