De leukste kraamcadeautjes

Mag jij binnenkort op kraamvisite? Wat leuk! Nu nog op zoek naar een cadeautje waar de kersverse ouders écht blij mee zijn. Want laten we eerlijk zijn: de ouders vinden waarschijnlijk de helft van al die kleertjes die ze krijgen helemaal niet mooi en ze weten ook niet meer waar ze al die knuffels kunnen stallen. Hieronder dus mijn top 10:

 

1. Voorleesboekjes
Er zijn zoveel leuke voorleesboekjes! Boekjes zijn niet zo smaakgevoelig en 
en zorgen meestal voor jaren leesplezier. Een aantal van mijn favorieten zijn: 'Hé, wie zit er op de wc?', 'Nijntje', 'Rupsje Nooitgenoeg', 'Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft' en 'Jip en Janneke'. 

 

2. Leuke hydrofiele doeken
Hiervan hebben ouders er nooit genoeg! Die doeken zijn namelijk zo'n beetje overal wel voor te gebruiken. Daarnaast zijn we vanwege de printjes super leuk om uit te zoeken en te geven. En kijk ook eens naar de XXL varianten!

 

3. Waardebonnen

Met waardebonnen zit je altijd goed! Denk aan waardebonnen van de Ikea, Bol.com, Prenatal en Hema. 

 

4. Mooi speenkoord of speendoekje
Ik vind de hippe speenkoorden met siliconen kralen super tof! Dit leuke speeddoekje is van 4NaturalKids.  

 

5. Verwensetje voor de ouders

Tuurlijk zijn de ouders hartstikke blij met al die babyspulletjes, maar zij zitten momenteel in de heftigste week van hun leven, dus zij mogen ook best wel een beetje in de watten worden gelegd. Vul eens een leuk mandje met wat badspulletjes en wat lekkers. Een avondmaaltijd of Netflix cadeaubon doen het waarschijnlijk ook goed!

 

6. Stapeltoren, insteekpuzzel of vormenstoof
De baby kan hier natuurlijk nog niet meteen mee spelen, maar dat maakt wat mij betreft helemaal niets uit. Over een aantal maanden is dit misschien wel zijn of haar favoriete speelgoed! Deze vormenstoof is van het leuke merk Sebra.

 

7. Badspeeltjes
Speelgoed wordt regelmatig gegeven, maar badspeelgoed minder vaak, terwijl dit ook hartstikke leuk is! Deze badpuzzel is van Sophie de Giraf. 

 

8. Speelgoed van Grimm's
Heb je een wat groter budget? Of koop je een cadeau met meerdere mensen? Dan blijven de bogen van Grimm's toch echt mijn favoriet! Daarnaast is al het andere houten speelgoed van Grimm's ook erg leuk!

 

9. Verschoonmatje
Die van Snoozebaby zijn hartstikke handig! Hier kun je namelijk ook luiers en doekjes in kwijt.

 

10. Slaapzakjes
Toch nog net wat origineler dan een setje kleding. Slaapzakjes komen altijd van pas. Let wel goed op het seizoen! Deze Flamingo slaapzak is van het merk Jollein

 

Wat geef jij meestal als kraamcadeautje? En wat vond jij zelf het leukste om te krijgen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355