Een comfortabele hoekbank voor het hele gezin

29 Apr 2020

Nog nooit zaten we met z’n allen zo lang thuis als nu tijdens de coronacrisis. Waar opvoeden normaal al helemaal niet zo eenvoudig is, lijken de dagen met de kinderen in huis nu soms oneindig. Je kinderen vervelen zich, snappen de situatie niet of hebben er gewoon helemaal geen zin meer in. Toch maakt deze crisis ons als gezin ook hechter doordat we veel tijd met elkaar doorbrengen. Wilde je altijd al een leren hoekbank kopen om met het hele gezin op te zitten? Dan is dit misschien wel het perfecte moment om die hoekbank eindelijk aan te schaffen!

 

Genoeg plek voor iedereen

Een hoekbank in huis is een echte highlight. De woonkamer is een plek waar je als gezin veel tijd doorbrengt – nu, maar ook in normale tijden. Des te belangrijker dus dat het een plek is waar iedereen zich fijn voelt, en waar je heerlijk met elkaar kunt ontspannen. Met een hoekbank is ontspannen geen enkel probleem meer. Ook voor grotere gezinnen biedt een mooie hoekbank de ideale uitkomst, want er is zonder moeite plek voor iedereen. Zowel voor kleine kinderen als voor pubers is een hoekbank heerlijk om helemaal in weg te zakken. En voor jou natuurlijk ook. Want laten we wel wezen: ook als ouder heb je soms even een momentje rust verdiend! En waar gaat dat nou beter, dan op een comfortabele bank?

 

Eenvoudig te onderhouden

Van alle hoekbanken is een leren hoekbank het meest eenvoudig te onderhouden. Dankzij het leer kun je de meeste vlekken zo van de bank afvegen of verwijderen met een vochtige doek. Daarnaast mag een leren bank er best een beetje geleefd uitzien. Een leren hoekbank geeft een robuuste en stoere uitstraling aan iedere woonkamer. Het hoogwaardige materiaal zorgt er daarnaast ook nog voor dat je er heel comfortabel op kunt zitten. Leren hoekbanken zijn er in allerlei kleuren en met verschillende soorten leer, waardoor er voor elk wat wils bijzit. Zeker nu we allemaal massaal thuiszitten is een grote hoekbank voor het gezin helemaal geen overbodige luxe. Wacht dus niet langer met de aankoop van je nieuwe bank, en geniet met het hele gezin!

 

*Dit artikel is gesponsord.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355