Eerste (kerst)vlog en mega winactie!

Ik weet dat ik een beetje een laatbloeier ben, maar ik ben ook eindelijk begonnen met vloggen! Wooeeehooeeeee! In deze eerste weekvlog zie je hoe wij kerst vierden, hoe groot Mees inmiddels al is, hoe onze nachten nu zijn en maak je kans op een groot pakket met onder andere een babynestje van Done by Deer!

 

 

Wil je kans maken op het pakket vol spullen? Abonneer je dan op mijn kanaal en laat in een reactie onder de vlog (op YouTube dus en niet onder deze blog) weten dat je meedoet. Succes!

 

Hoe vierden jullie kerst dit jaar?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Het zomer/verlof rooster van Online opvoeden

29 Jun 2020

1/10
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355