Even voorstellen...

11 May 2017

Lieve lezers,

 

Jullie zullen inmiddels vast wel willen weten wie het gezicht is achter Online Opvoeden. Nou, dat ben ik! Ik ben Femke en pedagoog. Nou ja, bijna dan. Ik moet alleen nog even de spreekwoordelijke ‘puntjes op de i’ zetten van mijn scriptie. Ik woon samen met mijn vriend in Utrecht en ik ben dol op kinderen! Het is zo erg, dat ik bij elke kinderwagen die ik tegenkom even wil spieken wat voor mooie baby erin ligt. Ook is mijn vriend inmiddels al helemaal getraind in alle kinderwagen merken en merken van speentjes en flessen. Als wij op straat een kinderwagen tegenkomen roep ik snel: ‘Welk merk?’ Waarop mijn vriend tegenwoordig heel snel kan antwoorden met ‘Joolz!’ of ‘Stokke!’.

 

Tijdens mijn stages merkte ik dat veel ouders met vragen over de opvoeding rondlopen, maar dat ze hiermee niet zo snel naar professionals durven te stappen. Daar wilde ik wat aan doen en zo werd Online opvoeden geboren. Bij Online opvoeden kunnen alle ouders hun persoonlijke opvoedvraag stellen, waarop zij snel antwoord zal ontvangen. Iedere ouder is welkom en geen enkele vraag is gek. Ook komt er dagelijks een blog online met informatie over het opvoeden en opgroeien van kinderen. Deze informatie is zoveel mogelijk onderbouwd door literatuur en de laatste wetenschappelijke onderzoeken, zodat ouders op deze informatie kunnen vertrouwen. Er is namelijk zoveel informatie op internet te vinden, dat je als ouder door de bomen het bos niet meer ziet!

 

Ik heb zelf nog geen kindjes. Die komen er wel, maar nu nog even niet. Ik heb veel ervaring met kinderen door al mijn stages, mijn bijbaantjes en mijn huidige werk bij Kindergarden. Hier geniet ik van ieder lachje, de grappige opmerkingen en de onschuld van de kinderen. Met Online opvoeden hoop ik zoveel mogelijk ouders te kunnen helpen bij vragen over de opvoeding en verzorging van hun kinderen, zodat zij optimaal kunnen genieten van het opvoeden en op zien groeien van hun kinderen. Laat het dus vooral weten als jij nog met een vraag rondloopt en wie weet wordt daar de volgende blog wel over geschreven!

 

Veel liefs,

 

Femke

 

* in juni 2017 ben ik afgestudeerd als pedagoog aan de Hogeschool Rotterdam*

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355