Fotoshoot met Ik ben gewoon ik Fotografie: Mees 1,5 jaar en zwanger!

Vorig weekend hadden wij een fotoshoot met Manou van Ik ben gewoon ik Fotografie. Helemaal corona-proof. 's Ochtends vroeg spraken we af in de Loonse en Drunense duinen op een plekje waar niemand te bekennen was. Van minimaal 1,5 meter afstand maakte Manou prachtige foto's van ons als gezin. Ik ben er ontzettend blij mee! Mees is inmiddels 1,5 jaar en ik heb al een goed zichtbare zwangere buik. Een fantastisch moment om mooie foto's van te hebben. Benieuwd naar de foto's? Lees (en kijk) dan snel verder!

 

Ik ben gewoon ik Fotografie

Manou van Ik ben gewoon ik Fotografie is een lieve, geduldige, spontane fotografe uit Tilburg. Ze maakt prachtige foto's op de 'Moment Design' methode. Dit houdt in dat ze jullie op een ongedwongen, pure en oprechte manier op de foto zet. Met behulp van kleine opdrachtjes (zoals 'jonassen' of 'een stukje lopen') gaat ze op zoek naar intense geluksmomenten. Je hoeft dus niet ongemakkelijk te poseren. Fijn he?!

Manou richt zich vooral op het fotograferen van gezinnen, maar ook voor foto's van jou als vrouwelijke ondernemer (Girl Boss) kun je bij Manou terecht. De fotoshoot kan bij jou thuis óf op locatie plaatsvinden (Tip van mij: de Loonse en Drunense duinen is echt een prachtige plek voor een fotoshoot!).

 

Onze fotoshoot

Wij hadden een hele fijne ochtend. Ik voelde mij helemaal op mijn gemak. Mees vond het in het begin nog een beetje spannend, maar daar was alle begrip voor. Manou gaf ons kleine opdrachtjes zoals een stukje lopen met Mees tussen ons in, even jonassen met Mees en lekker samen rondjes draaien en gek doen. Het was duidelijk dat Manou veel ervaring heeft met jonge kinderen (ze werkt ook als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf). Ze maakte leuk contact met Mees en had handige spulletjes bij zich zoals een bellenblaas en een aapje voor om haar cameralens. Ideaal! We hadden het dus gewoon heel gezellig en ondertussen maakte Manou foto's van ons. De fotoshoot vloog voorbij.

 

Manou bleek meer dan 700!! foto's van ons gemaakt te hebben en aan het eind van de middag was ze al klaar met het uitzoeken en bewerken van de foto's. Er bleven nog iets meer dan 160 foto's over waar wij er 20 van uit mochten kiezen via een fijne online galerij (die uiteraard beveiligd is).

 

Kortom, ik kan Ik ben gewoon ik Fotografie zeker aanraden! En nu zal ik ophouden met schrijven en jullie (een deel van) de prachtige foto's laten zien.

 

 

Heb jij wel eens een gezinsshoot gedaan?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355