Geen blogpost vandaag en morgen, want...

27 Jun 2019

Eerder schreef ik al dat het af en toe voor kan gaan komen dat er een dagje geen nieuwe blogpost online komt. Vandaag en morgen zijn van die dagen. Omdat ik het toch niet helemaal kon laten om niks van me te laten horen, beschrijf ik in deze blogpost kort de reden.

 

Bevalling

Zoals jullie misschien wel weten volg ik momenteel de opleiding tot doula. (Kijk voor meer informatie op mijn website.) Ik heb momenteel een aantal cliënten en vorige week maandag is 1 van deze cliënten bevallen van een prachtige, gezonde baby.

Vanwege privacyredenen wil ik er niet veel verder op ingaan, maar ik kan wel zeggen dat ik het een prachtige ervaring vond en dat ik onwijs onder de indruk was van de kracht van de ouders.

 

Geen tijd

Deze bevalling zorgde er simpelweg voor dat ik even weinig tijd heb voor mijn blog. Maandag was ik druk met de bevalling, dinsdag heb ik veel geslapen (ik kwam namelijk pas 's nachts thuis), ik ben druk bezig met de verslaglegging van het proces en Mees is er natuurlijk ook nog!

Ik ben heel erg dankbaar dat ik bij deze bijzondere, intieme gebeurtenis mocht zijn en als dit vaker de reden mag zijn dat ik even geen tijd heb om blogposts te schrijven, vind ik dat helemaal niet erg. Hopelijk jullie ook niet!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355