Genomineerd voor de Liebster award!

26 Nov 2017

Ik ben genomineerd voor de Liebster award! Woeehooeeee! Dit is een virtuele award die bloggers aan elkaar kunnen geven als blijk van waardering. Je krijgt de award van een blogger, geeft antwoord op zijn/haar vragen en geeft de award vervolgens weer door aan andere bloggers. Leuk hè?

 

Stap 1

Als je genomineerd bent voor de Liebster award en je de award accepteert, bedank je degene die jou genomineerd heeft op je blog met een linkje. In mijn geval is dat Maaike van 31flowers.com. Maaike blogt over alles wat haar bezighoudt: haar tuin, haar camera, DIY (do it yourself) en haar gezin. Dus bij deze, bedankt Maaike!

 

Stap 2

Vervolgens beantwoord je de vragen die door degene die jou genomineerd heeft, zijn gesteld. Maaike stelde mij de volgende vragen:

 

 1. Welk blogartikel zou je graag nog eens willen herschrijven?
  Over deze vraag moest ik meteen goed nadenken, maar ik denk dat ik zou gaan voor het artikel: Baby's dragen doe je zo. Ik ben het nog steeds eens met de inhoud van het artikel hoor, maar ik zou het artikel graag nog eens uitbreiden. Want hoe kies je nou een draagzak die bij je past, wanneer kies je voor een draagdoek, wat voor draagdoeken zijn er, hoe knoop je deze en ga zo maar door!

 2. Wat was je mooiste vakantie of reis en waarom?
  Mijn leukste vakantie was denk ik afgelopen voorjaar. Het was koud in Nederland en mijn vriend en ik konden geen regen meer zien. Mijn vriend was aan het werk en ik appte hem: 'Ik wil op vakantie!'. Hij stuurde terug: 'Boek maar'. Hij meende dit en de volgende ochtend zaten wij in het vliegtuig naar Portugal, omdat dat Portugal op dat moment het warmste plekje in Europa was. Een kleine week hebben we daar heerlijk genoten van de zon, de zee en het strand!
  Maar ik beantwoord deze vraag volgend jaar graag nog een keer! Want zoals de vaste lezers wel weten, reis ik dit jaar de hele wereld over. Na 3 maanden Canada en een maand Bali zitten wij nu in Thailand en ik kan je vertellen dat wij echt al enorm veel prachtige plekken hebben gezien!

 3. Zou je graag willen verhuizen?
  Nee... haha. Nu ik al zo lang (ruim 4 maanden) van huis ben, ben ik ons eigen huisje alleen maar meer gaan waarderen. Even lekker het centrum (van Utrecht) inlopen, filmpjes kijken op de bank en de avond met een hapje en een drankje afsluiten op ons dakterras. Ik denk dat wij pas verhuizen als er kindjes komen, want daarvoor is ons appartementje echt niet geschikt. 

 4. Wat is één van je talenten?
  Ik ben een echte doorzetter. Als ik iets écht wil, dan gebeurt het ook en als ik iets doe, dan doe ik het ook goed! Zo ging dat ook met deze blog. Het idee over deze blog ontstond en de volgende dag ben ik eraan begonnen. En nu, 6 maanden later, kan ik denk ik al behoorlijk trots zijn op het resultaat. 

 5. Wat was het indrukwekkendste concert dat je bezocht hebt?
  Vorig jaar ben ik bij een concert van Paul McCartney geweest. Mijn vriend had via het conservatorium gratis kaartjes gekregen en ik mocht mee! Dat concert was echt een enorm spektakel! Maar de leukste herinnering heb ik aan een concert van Laura Jansen waar ik op de middelbare school met vriendinnen naartoe ging. Met de trein gingen wij vanuit Zwijndrecht naar Utrecht waar we een hapje aten en toen naar het concert gingen in het oude Tivoli. Dat was voor ons best spannend! En als klap op de vuurpijl stonden we helemaal vooraan. 

 

Stap 3

Daarna maak je zelf een lijstje met nieuwe vragen voor de bloggers die jij gaat nomineren. Ik heb gekozen voor de volgende vragen:

 

 1. Waar en wanneer blog jij het liefste?

 2. Wat is het engste wat je ooit hebt meegemaakt?

 3. Wat doe jij het liefst op een regenachtige dag?

 4. Op welke karaktereigenschap ben jij het meest trots?

 5. Als je €10.000 weg mocht geven, aan wie zou je dat dan doen?

 

Stap 4

Tenslotte maak je een lijstje met blogs die je nomineert en stel je de bloggers op de hoogte van de 'regels'. Ik ben zelf behoorlijk lang bezig geweest met het zoeken van blogs die én super leuk zijn, én beginnend zijn én nog niet genomineerd zijn, maar uiteindelijk heb ik een fantastisch lijstje kunnen maken:

 

 1. Lonneke Schrijft
  Lonneke schrijft heel mooi en openhartig over het leven als jonge moeder met de ziekte van Crohn.

 2. Mama do and don'ts
  Op deze blog deelt moeder Carmen allerlei do's and don'ts, tips and tricks met betrekking tot het 'mama zijn'.

 3. Big Little Love
  Moeder merel schrijft over alles waar zij een Big love voor heeft zoals fijne producten, outfits, het ouderschap en meer!

 4. Avonturen sparen
  Op deze blog vind je tips en inspiratie voor zowel dagjes uit als (verre) reizen met kinderen. 

 5. Goed voor de wereld
  Dé down-to-earth plek voor onderzoeken, initiatieven en praktische tips om jouw steentje bij te dragen aan een betere, duurzame wereld.

 6. Mama Maureen
  Maureen raakte zwanger als puber en blogt over haar leven als tienermoeder.

 

En voor de genomineerde bloggers nog heel even kort de regels op een rijtje:
Als je de nominatie accepteert...

 

 1. Bedank je diegene die jou genomineerd heeft en plaats je een link naar zijn of haar blog

 2. Beantwoord je de vragen die door diegene die jou heeft genomineerd zijn gesteld

 3. Maak je zelf een lijstje met nieuwe vragen voor de bloggers die jij gaat nomineren

 4. Maak je een lijst met blogs die jij nomineert

 5. Stel je de blogs die je nomineert van de nominatie op de hoogte

 6. Benoem je in je blog de regels zodat de genomineerden weten wat er verwacht wordt

 7. Plaats je een foto van de award op je blog

 

Gefeliciteerd en succes toffe bloggers!

 

Wat zijn jouw favoriete blogs/vlogs?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

 • Facebook
 • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355