Gratis chocolademelk na intocht Sinterklaas

15 Nov 2019

Op zaterdag 16 en zondag 17 november staat heel Nederland weer volop in het teken van Sinterklaas. In bijna iedere stad is dan de intocht van Sinterklaas (in sommige dorpen en steden een weekje later). Ik kreeg van de week een heel leuk persbericht in mijn mailbox dat ik graag met jullie wil delen: Dit jaar kun je na afloop van de intocht een gratis beker warme chocolademelk halen. Hoe, wat en waar vind je in dit artikel.

 

Intocht Afterparty bij HEMA

Het is elk jaar weer een feestje; de intocht van Sinterklaas. Blije kindergezichtjes, maar ook gegarandeerd koude handen en voeten. Daarom nodigt HEMA alle kinderen en hun (groot)ouders van harte uit om na de intocht naar de 'Intocht Afterparty' te komen in een HEMA filiaal bij hun in de buurt. Hier kun je lekker opwarmen met een gratis beker warme chocolademelk. De actie wordt gehouden in alle filialen van HEMA op de dag van de intocht in de desbetreffende plaats. Dus: 'Lekkers voor elk, na de intocht gratis chocolademelk'! Echt HEMA.

 

Gaan jullie naar de intocht dit jaar? En/of kijken jullie de intocht op televisie? Ben je ook van plan om een gratis mok chocolademelk te gaan halen?

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355