Gratis parkeren bij Naturalis

15 Mar 2020

Het nieuwe Naturalis is fantastisch! Naturalis biedt een echte beleving. Door de combinatie van muziek, lichten, videobeelden en voorwerpen waan je je bijvoorbeeld écht in de onderwaterwereld. Het is in mijn ogen iedere euro waard.

Maar dat betekent niet dat het niet fijn is om geld te besparen. En dat kan heel eenvoudig. Namelijk op de parkeerkosten (als je Naturalis in het weekend bezoekt).

 

Parkeren bij Naturalis

Naturalis heeft meerdere parkeerplaatsen. Het aantal plaatsen is hier overigens beperkt. De kosten om hier te parkeren zijn €7,50 per dag. Dat bedraag betaal je ongeacht hoe lang je bezoek duurt.

 

Andere opties

Als de parkeerplaatsen van Naturalis vol zijn, raden ze je aan om je auto te parkeren in parkeergarage Morspoort (10 minuten lopen) of op het parkeerterrein aan de Haagweg vanwaar je met een shuttle naar Naturalis kunt worden gebracht (ook dat parkeerterrein is niet gratis).

 

Gratis parkeren

Maar in het weekend kun je gratis parkeren. Op loopafstand van Naturalis nog wel. Dat kan op de parkeerplaats in de Gerard Brandtstraat in Leiden. 

Vanaf de Vondellaan sla je de Gerard Brandtstraat in. Na zo'n 100 meter vind je aan je rechterhand de ingang van de parkeerplaats.

Doordeweeks moet je hier gewoon betalen (uit mijn hoofd een ruime €2,- per uur), maar in het weekend mag je hier gratis parkeren.

Vanaf deze parkeerplaats sta je binnen een paar minuten in het museum. Je neemt dan de ingang aan de Darwinweg 2 (Naturalis heeft 2 ingangen).

 

Ben jij al in het nieuwe Naturalis geweest?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355