Het zomerrooster van Online opvoeden (juli en augustus)

Ik plaats normaal gesproken 6 blogposts per week. Iedere dinsdag tot en met zondag kun je van een nieuw artikel genieten. Ik vind bloggen super leuk, maar wil deze zomer ook wat meer van mijn gezin en het lekkere weer kunnen genieten. Daarnaast ben ik momenteel ook behoorlijk druk met mijn doula opleiding en doula klanten. Daarom heb ik besloten om, net als veel andere bloggers, met een zomerrooster te gaan werken. In de maanden juli en augustus zullen er minder blogposts online komen. Vandaag vertel ik hoe dat zomerrooster er precies uit zal komen te zien. Lees je mee?

 

Juli

In de maand juli neem ik nog geen vakantie, maar doe ik het wel wat rustiger aan. In juli zul je 4 blogs per week zien verschijnen. Iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag zorg ik ervoor dat er een nieuw artikel online staat. Zoals jullie gewend zijn, zal deze om 6:00 online komen op onlineopvoeden.nl en zal ik deze om 9:00 delen op mijn Facebookpagina.

Ook zal ik 's middags net als altijd een leuke/grappige uitspraak posten en 's avonds een oude blogpost delen.

 

Augustus

In augustus neem ik echt even vakantie. Dat is ook de maand waarin we lekker 2 weken gaan kamperen in Frankrijk. In augustus zullen er dus geen nieuwe blogposts online komen. In plaats daarvan zal ik er wel voor zorgen dat er niet alleen 's avonds, maar ook om 9:00 's ochtends een oude blogpost op de Facebookpagina van Online opvoeden wordt gedeeld. Deze plan ik van tevoren in. 

Het kan in augustus dus ook wat langer duren voordat ik reageer op jullie vragen en opmerkingen.

 

September

Vanaf maandag 2 september ga ik weer aan het werk en zullen er weer nieuwe blogposts verschijnen. Hoeveel, op welke dagen en hoe laat weet ik nog niet. Dat is afhankelijk van heel veel factoren zoals tijd en statistieken.

 

Heb jij vakantie deze zomer? Hoe lang? Ga je ook op vakantie?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Het zomer/verlof rooster van Online opvoeden

29 Jun 2020

1/10
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355