Het zomer/verlof rooster van Online opvoeden

29 Jun 2020

Normaal gesproken plaats ik 4 nieuwe blogposts per week op onlineopvoeden.nl: iedere maandag, woensdag, vrijdag en zondag. Vanaf 1 juli zal dat tijdelijk veranderen. Dan gaat het zomer/verlof rooster in. Hoe dat er precies uitziet, vertel ik in dit artikel. Lees je mee?

 

Zomerrooster

De meeste bloggers werken met een zomerrooster: een periode waarin er geen of minder blogposts online komen. Dat heeft 2 redenen: in de zomer zijn er minder mensen online en worden blogposts dus minder goed gelezen én het geeft de blogger de ruimte om het even wat rustiger aan te doen. 

 

Zwangerschaps- en bevallingsverlof

Ik ben natuurlijk zwanger en op 5 augustus uitgerekend. Hoewel ik bloggen onwijs leuk vind, vind ik het ook belangrijk om mezelf een periode te gunnen waarin ik helemaal niets 'moet'. In tegenstelling tot tijdens de zwangerschap/kraamtijd van Mees, neem ik dit keer dus 'gewoon' 4 maanden zwangerschaps- en bevallingsverlof. En toevallig valt dat samen met de zomer en de periode dat veel bloggers met een zomerrooster werken!

 

Hoe gaat het rooster eruit zien?

Mijn verlof gaat op 1 juli in. Tijdens de maanden juli, augustus, september en oktober zullen er 2 in plaats van 4 nieuwe blogposts per week op mijn blog verschijnen: iedere woensdag en zondag.

Deze blogposts schrijf ik allemaal voordat mijn verlof ingaat en plan ik in. Ze komen op de door mij gekozen dag en tijd dus automatisch online.

 

Oude blogposts en quotes

Op de Facebookpagina van Online opvoeden zul je, net als altijd, ook oude blogposts en iedere dag om 13:00 een leuke quote voorbij zien komen. Er blijft dus genoeg te lezen!

 

Ik zal niet of later reageren

Heb je ergens een leuke reactie of een vraag voor mij achtergelaten? Super leuk! Ik kan je alleen niet beloven óf en wanneer ik hierop zal reageren. Herstellen, bonden, knuffelen, voeden, slapen en wennen staan deze weken even voorop. Vanaf november ben ik er weer helemaal!

 

Op de hoogte blijven?

Vind je het leuk om af en toe een korte update van mij voorbij te zien komen? Over hoe het met mij en straks ook met de baby gaat? Volg mij dan op Instagram. Als ik hier de tijd/ruimte voor heb/voel, zal ik daar waarschijnlijk als eerste weer wat van mij laten horen.

 

Hoe lang had jij zwangerschaps- en bevallingsverlof?

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Het zomer/verlof rooster van Online opvoeden

29 Jun 2020

1/10
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355