Hilarische uitspraken tijdens de bevalling!

13 Sep 2017

Wat weeën en stress allemaal niet met een mens doen! Regelmatig zie ik hilarische uitspraken van zowel vaders als moeder tijdens de bevalling voorbij komen en vandaag zet ik de leukste voor jullie op een rijtje:

 

 • Vader: 'Goed zo! Ik zie het hoofdje al! Huh? Wat doe je nu? Je zuigt hem weer terug naar binnen!''

 • Vader: 'Schat, je klinkt als een goedkope Tiroler seksfilm.'

 • Moeder: 'Ik houd het niet meer vol. Bel de verloskundige!' Vader: 'Dat kun je niet maken, het is zondagochtend!'

 • Moeder: 'We moeten naar het ziekenhuis.' Vader: 'Nee, het is nog veelte vroeg! We gaan eerst nog even slapen.'

 • Moeder tegen haar man toen het hoofdje tevoorschijn kwam: 'Hier blijven jij! NIET KIJKEN!'

 • Vader tijdens het hechten: 'Hé vriend, laat je nog wel een beetje ruimte over voor mij?'

 • Moeder: 'Ik wil dit niet. Ik ga naar huis!'

 • Moeder: 'Kijk uit, ik moet kakken!'

 • Aangekomen bij het ziekenhuis ging de vader nog even de auto parkeren terwijl de moeder in de hal zou wachten. Daarna rende de vader naar binnen, naar de afdeling verloskunde. Hij zei: 'De baby komt eraan!'. Toen vroeg de verpleegster: 'Maar waar is uw vrouw dan, meneer?' 'Oeps, vergeten. Die zit nog in de hal.'

 • Verloskundige: 'Voor de lunch is je kindje er.' Moeder: 'Hoe laat lunchen jullie hier? Om 3 uur zeker!'

 • Moeder toen het kindje geboren werd: 'Neeeeee, stop het terug!'

 • Moeder tegen de vader: 'Als je er nog één wil, haal je die maar uit China!'

 • Moeder toen de tang tevoorschijn kwam: 'Je steekt verdomme geen keukengereedschap in me!'

 • Vader toen het hoofdje eruit kwam: 'Wacht even, dan maak ik een foto.'

 

Wat is het grappigste dat jij tijdens de bevalling hebt gezegd?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

 • Facebook
 • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355