Ik ben super verwend door Bella Mama + korting voor jullie

29 May 2019

Twee weken geleden kwam Nurdan van Bella Mama bij ons langs. Zij volgt mij al sinds mijn zwangerschap en wilde mij graag in de watten leggen, omdat wij het af en toe best zwaar hebben gehad. Super lief! Ik was zo onder de indruk van mijn 'mama treatment' dat ik hier graag een blogpost over schrijf. Zo'n middag gun ik namelijk iedereen!

 

Bella Mama

Bella Mama biedt luxe cursussen en behandelingen aan zwangeren en moeders. Zo biedt Bella Mama zwangerschapscurssen, postpartum doula diensten, babymassage cursussen én mama treatments aan. Op die laatste categorie ga ik in deze blogpost wat verder in.

Mama treatments

Moeder zijn is prachtig, maar soms ook best pittig. Het kost behoorlijk wat tijd en energie. Bella Mama biedt all inclusieve behandelingen aan huis, zodat je weer even op kunt laden. Alles is mogelijk: massages, hapjes, manicures, pedicures... En je kunt zelfs kiezen voor de nanny service. Geen tijd of geen oppas zijn dus geen redenen meer om niet even goed voor jezelf te zorgen.

 

Er zijn 4 standaard behandelingen: Keep it simple mama, zenn mama, power mama en VIP mama. Bij de VIP mama krijg je zelfs een 24 karaats gouden gezichtsmasker! Prijzen variëren van €65,- tot €195,-. Ik werd zelf verwend door een combinatie van de 'zenn mama' en de 'vip mama'.

 

Kijk voor meer informatie op www.bellamama.nl

 

Mijn middag

Nurdan kwam aan het begin van de middag binnen, samen met haar assistente. Terwijl we gezellig kletsten, Nurdan mij vertelde wat mij allemaal te wachten stond en ik Mees nog even voedde, maakte haar assistente een heerlijke alcoholvrije welkomstcocktail. Het viel mij meteen op wat een ontzettend lieve vrouw Nurdan is en ik was enorm onder de indruk van hoe goed de middag was voorbereid. Overal was aan gedacht! Bordjes, bestek, glazen, handdoeken... Ze hadden alles meegenomen waardoor ik nergens aan hoefde te denken en ik aan het einde van de middag helemaal geen extra was of afwas had.

Terwijl ik mijn welkomstcocktail opdronk, overhandigde Nurdan mij een super toffe goodiebag. Ik zal niet teveel verklappen, maar er zaten onder andere een leuke puzzel voor Mees en mooie verzorgingsproducten zoals pure arganolie in.

 


Hierna kreeg ik een heerlijk voetenbad en vervolgens een pedicure. Ik moet eerlijk bekennen dat mijn voeten dat goed konden gebruiken! Er werd wat eelt weggehaald, mijn nagelriemen werden aangeduwd of verwijderd en mijn nagels werden gelakt met een prachtige roze, matte nagellak van Chanel.

 

 

Toen was het tijd voor een hapje en een drankje. Ik werd verwend met zelfgemaakte baklava, rouwkost, lekker brood en een humus dip. Er was meer dan genoeg voor mij, Ger en mijn moeder (die kwam een dagje oppassen).

 

 

Terwijl wij hiervan genoten, werd boven alweer alles klaargezet voor de 55 minuten durende massage. Dit was zeker mijn favoriete onderdeel. Ik werd van top tot teen (nou ja, eigenlijk andersom) gemasseerd terwijl ik op een warm hydrakussen lag. Naast dat de massage natuurlijk een ontspannende werking op mij had, had de massage ook een 'helende' werking. Nurdan masseerde namelijk ook mijn buik (doet ze alleen als je dit wilt) en liet mij hierbij denken aan hoe mooi en bijzonder het is dat Mees daar maanden lang in geleefd heeft, geschopt heeft, gegroeid is etc. Tijdens dit onderdeel kon ik mijn tranen niet bedwingen. Hierdoor realiseerde ik mij dat ik mij niet voor mijn buik hoef te schamen of niet verdrietig hoef te zijn over hoe mijn buik er nu uitziet (hele losse huid en heel veel striae), maar dat ik trots en dankbaar mag zijn.

De massage eindigde met een lekker gezichtsmasker en een hoofdmassage.

 

 

Na deze middag voelde ik mij echt heerlijk. Ik had onwijs genoten en mijn lichaam voelde heerlijk ontspannen. Ik ben Nurdan dan ook onwijs dankbaar!

 

Zorg goed voor jezelf

Wat ik eigenlijk met dit verhaal wil, is jullie aanmoedigen om jezelf ook eens te laten verwennen. Boek een massage, een manicure, pedicure of een ander ontspanningsmoment. En natuurlijk raad ik aan om dit bij Bella Mama te doen. Dan weet je zeker dat je een fantastisch lieve vrouw over de vloer krijgt, dat je nergens aan hoeft te denken en dat je compleet in de watten wordt gelegd. En je kunt dan lekker thuisblijven! (Ook leuk om te geven als kraamcadeau.)

Korting

Als je in de maand juni boekt, krijgt je 10% korting op een mama treatment naar keuze met de kortingscode 'Online opvoeden'. Ik zeg 'doen'!

 

 

Neem jij wel eens wat tijd voor jezelf? Wat doen je dan?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355