Ik doe even een stapje terug

Op 22 september ben ik bevallen van ons zoontje Mees. Ik geniet hier ontzettend van, maar merkte een paar dagen geleden dat ik behoorlijk wat stress had. In deze korte update lees je waarom ik stress had en wat ik hieraan ga doen. Spoiler: het heeft te maken met mijn blog.

 

Waarom stress?

Ik had simpelweg stress, omdat ik een ontplofte mailbox had en mijn voorraad blogs maar genoeg was tot half oktober. Ik had een behoorlijk voorraad aan blogs opgebouwd, maar mijn ziekenhuisopnames hebben een beetje roet in het eten gegooid. Tijdens deze ziekenhuisopnames had ik maar weinig concentratie en zo zag ik mijn voorraad steeds een beetje kleiner worden. Ik bleef namelijk wel dagelijks een nieuwe blog posten!
Half oktober zou ik dus alweer volop aan de slag moeten zijn. Dan zou ik weer volop moeten bloggen en dat zonder een voorraadje achter de hand te hebben voor als ik mij een dag niet goed voel of voor als ik een dag geen tijd heb.

 

Niet de bedoeling

Die stress is zeker niet de bedoeling! Ik moet nu volop bezig kunnen zijn met mijn gezinnetje zonder stress te ervaren van mijn blog. Vrouwen krijgen in Nederland niet voor niets 10 weken verlof na de bevalling.

 

Wat ga ik hieraan doen?

Ik heb een autoreply opgesteld met de mededeling dat ik vanwege de geboorte van Mees niet in de gelegenheid ben om mijn mail te beantwoorden tot in ieder geval 1 november. Daarnaast reageer ik ook voorlopig niet of later op vragen, opmerkingen etc. die ik krijg via de Facebookpagina van Online opvoeden.

En dan komen we aan bij mijn blog: Waarschijnlijk zien jullie deze maand minder nieuwe en meer oude blogs verschijnen. Ook kan het zijn dat er een keer een dag niks online komt. 

 

Ik vergeet jullie niet, maar neem eerst even de tijd om volop van mijn gezinnetje te genieten. Mijn blog pak ik vanzelf weer op. Als ik hieraan toe ben. En natuurlijk hoop ik dat jullie dat begrijpen!

 

*De foto is gemaakt door Roosmarijn de Groot

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355