Je man een bevalling laten ervaren

Ken je nog het fragment uit het programma Proefkonijnen waarin Valerio Zeno en Dennis Storm ervaren hoe het is om weeën te hebben? Vanaf dat moment heb ik vaak gehoord dat vrouwen dat hun man ook wel eens zouden willen laten ervaren. En nu kan dat ook echt!!

 

 

Ultrasound Babyface

Bij echo-centrum 'Ultrasound Babyface' in Groot-Brittannië kun je nu een 'Labour pain experience' boeken. Als deelnemer ervaar je eerst hoe het is om zwanger te zijn. Je krijg een nepbuik van 12 kilo om waarna je een reeks alledaagse huishoudelijke activiteiten moet uitvoeren. Als je die hebt voltooid, begint de bevalling! Gedurende 30 minuten ervaar je weeën door aangesloten te zijn op de 'Labour Pain Machine'.

Deze ervaring kost je omgerekend maar €28,-. Ik zou snel 2 vliegtickets en een hotelletje in Bristol boeken!

 

Hoe dan?

De 'Labour Pain Machine' is eigenlijk gewoon een TENS-apparaat. Het TENS-apparaat geeft elektrische stroompjes via zelfklevende kussentjes op de huid. Milde stroompjes zorgen voor minder pijn (wordt vaak gebruikt als pijnstilling tijdens bevallingen), maar sterke stroompjes zorgen voor veel pijn!

 

Het doel

Het doel van het echo-centrum is om mannen van zwangere vrouwen wat empathischer te maken. Tuurlijk is de ervaring niet hetzelfde als 9 maanden zwanger zijn en een bevalling van 5, 10, 20 of misschien wel 40 uur, maar het geeft een idee. De mannen beginnen allemaal lachend aan de beleving en weten niet meer waar ze het zoeken moeten als het zwaarder wordt.

 

Boeken?

Wil je meer informatie over deze ervaring? Wil je filmpjes zien van mannen die dit hebben ondergaan? Of wil je zelfs deze ervaring boeken? Neem dan een kijkje op de website.

 

Zou jij zo'n ervaring boeken voor je man?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355