John Legend pleit voor verschoontafels in ALLE toiletten

20 Jun 2019

De meeste mannen zullen dit probleem wel herkennen: Je bent in een restaurantje, wilt je kind verschonen, pakt alle benodigdheden en komt er bij de toiletten achter dat er alleen een verschoontafel aanwezig is in het vrouwentoilet. En tja, wat doe je dan? Loop je het vrouwentoilet in? Ga je je vrouw halen als die mee is? Verschoon je je kind ergens anders? Zanger John Legend vind dit, net als ik, belachelijk. Hij wil dat er op elk openbaar toilet een verschoontafel komt. Dus zowel bij de vrouwen- als bij de mannentoiletten. Hiervoor is hij een samenwerking aangegaan met Pampers én doet hij een oproep.

 

Niet van deze tijd

“Het komt vaak voor dat er geen plek is om te verschonen. En op de plekken waar dat wel kan wordt blijkbaar verwacht dat vrouwen deze taak op zich nemen. Niet de mannen, terwijl dat toch niet meer van deze tijd is. Vaders die luiers verschonen is realiteit. Vaders moeten betrokken worden, en we zouden in het algemeen meer betrokken moeten zijn bij de verantwoordelijkheden van een ouder. Het is tijd dat de maatschappij zegt dat het tijd is voor verandering.”

 

Laten we dit veranderen!

John Legend is gaan samenwerken met Pampers om zo'n 5000 verschoontafels te regelen voor openbare toiletten in de Verenigde Staten en Canada. Daarnaast doet hij een oproep om foto's en video's van jou en je kind te delen met de hashtag #lovethechange. Deze oproep doet hij in de onderstaande video:

 


En deze video's over de 'Stinky Booty' zijn gewoon te leuk om niet te delen:

 

 

Loop jij of loopt jouw man wel eens tegen dit probleem aan?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355