Konijn krijgt magisch Harry Potter-kasteel

Ruim een maand geleden was het Dierendag, dé dag dat we onze pluizige en minder pluizige vriendjes extra verwennen. Dat was precies het plan van Ann Sophie uit Brussel. Ze bestelde een cadeau voor haar konijn Kazzimir via bol.com, maar het pakket kwam te laat binnen. Weg Dierendag-verrassing. Om dat leed wat te verzachten werd Ann Sophie, groot fan van Harry Potter, door bol.com verrast met een Goedmaker: een enorm Harry Potter speelkasteel voor haar konijn volledig in stijl van Zweinstein. Ofwel Konijnstein.

 

De bol.com Goedmaker

De bol.com Goedmaker is een loterij waar je liever niet aan mee wilt doen, maar die je wél wilt winnen. Met een verkeerde of te laat geleverde bestelling maak je namelijk kans op een goedmaker: een flinke upgrade van je oorspronkelijke bestelling. Zo probeert de winkel zijn fouten recht te zetten en het leed wat te verzachten. 

 

Van boeken tot bezems

Dit was dus het geval bij Ann Sophie. Haar bestelling kwam te laat en zij 'won' de bol.com Goedmaker: de webwinkel nam een magische stap om de vertraagde bestelling goed te maken. Haar konijn kreeg een Harry Potter speelkasteel. In het speelkasteel, waar drie weken aan is gewerkt, is rekening gehouden met de kleinste details, van boeken tot bezems en ketels tot glas-in-lode ramen. Ook zijn er in het kasteel veel elementen van Zwadderich terug te vinden, Ann Sophie’s favoriete Zweinstein-huis.

 

 

The making of

Eigenlijk zou je ook even 'The making of' moeten kijken. Zo bizar!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355