Mees 6 maanden: fotoshoot en kortingsactie

13 Apr 2019

Twee weken geleden zijn wij prachtig op de foto gezet door Lieke van Mil. Wat ik vooral heel mooi vind, is dat Lieke de échte Mees, Ger en Femke heeft vast weten te leggen. We hoefden niet te poseren, ons huis hoefde er niet spik en span uit te zien en we hoefden zeker niet constant te lachen naar de camera. We deden gewoon ons ding: we speelden met Mees, ik voedde Mees en we gingen lekker wandelen. Het resultaat zijn blijvende herinneringen aan ons échte leven. En wat helemaal leuk is, is dat je deze maand korting krijgt als jij ook zo'n toffe fotosessie boekt.

 

Lieke van Mil Fotografie

Lieke van Mil is moeder van een zoon en een dochter én fotografe. Als moeder weet zij hoe belangrijk de geluksmomenten zijn die je ervaart met je gezin, kinderen, familie of tijdens je zwangerschap. Haar doel als fotografe is om die geluksmomenten te vangen en vast te leggen voor altijd. Zo blijven jouw herinneringen blijvend en kun je hier altijd op terugkijken.

 

Onze fotoshoot

Wij kijken echt super fijn terug op de fotoshoot en zijn natuurlijk enorm blij met het resultaat. Zoals ik al zei, vind ik het heel tof dat Lieke ons échte leven heeft vastgelegd. Zo maakte ze foto's terwijl ik Mees voedde, terwijl wij lekker met Mees aan het spelen waren en terwijl wij een wandeling maakten met Mees in de draagzak (zoals wij dat altijd doen dus). De sfeer tijdens de fotoshoot was ontspannen en ongedwongen. Waar een fotoshoot vaak ongemakkelijk is, was dat nu helemaal niet het geval. Overal was tijd voor, alles kon, alles mocht en niks was gek. Lieke was heel subtiel aanwezig, gaf fijne aanwijzingen op het goede moment en miste toch geen enkel lachje of grapje. Kortom, ik beveel Lieke zeker aan als fotografe!

 

 

Fotosessie boeken

Ben je nu zo enthousiast dat je zelf ook een fotosessie bij Lieke wilt boeken? Dat kan! Als je in april boekt, ontvang je 15% korting (de fotoshoot hoeft niet in april plaats te vinden). Voor een zwangerschapsshoot van 1,5 uur betaal je dan €199,-*, voor een Newborn lifestyle fotoshoot van 2 uur €215,-*, voor een voedingsfotosessie van 45 minuten €127,50* en voor een familie fotosessie van een uur €150,-*. Een overzicht van alle mogelijkheden en tarieven vind je hier

 

Heb jij jouw gezin/kinderen wel eens vast laten leggen door een professionele fotograaf?

 

*Prijzen zijn excl reiskosten (€0,19 p/km) buiten Nijmegen e.o. en incl BTW.

Deze blog is gesponsord: ik heb de fotoshoot gekregen.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355