Met Mees naar Joli Bébé (Baby Spa en Wellness)

10 Mar 2019

Vorige maand werden wij uitgenodigd doorJoli Bébé Baby Spa en Wellness. Wat een toffe ervaring was dat zeg! In deze blog vertel ik alles over deze heerlijke verwen ochtend voor Mees. 

 

Joli Bébé

Joli Bébé is een Spa en Wellness in Montfoort, exclusief voor baby's van 0 tot 6 maanden. Baby's kunnen hier genieten van hydrotherapie en een babymassage. Joli Bébé bestaat sinds 1 maart 2018 en zit in het pand van Beautyplaza Montfoort. Hierdoor is een bezoek aan de Baby Spa ook goed te combineren met bijvoorbeeld een fotoshoot bij Joanna Fotografie of het handje/voetje van je baby gipsen bij Herinnering voor Altijd.

 

 

Hydrotherapie

In de Baby Spa vind je 2 whirlpool badjes. Deze badjes hebben doorzichtige wanden, waardoor je je baby altijd goed kunt zien. Deze badjes zijn gevuld met gezuiverd water zonder chloor of andere chemicaliën. Voor iedere baby wordt het badje opnieuw gevuld. Het water heeft een heerlijke warme temperatuur van 35 graden Celsius.

De baby's krijgen een zwemkraagje om en kunnen vervolgens lekker rondtrappelen of juist ontspannen drijven in het water. 

Hydrotherapie heeft veel voordelen: het bevordert de spierontwikkeling van baby's, het kalmeert (onrustige) baby's, het bevordert de zwemreflexen, het verlicht krampjes en het biedt je baby bovenal een heerlijk moment!

 

Dit was voor mij echt het hoogtepunt van ons bezoekje. Wat was het fantastisch om Mees zo te zien genieten! In het begin trappelde hij er vrolijk op los. Hij 'zwom' echt een beetje. Hij werd steeds iets rustiger en aan het eind lag hij heerlijk te drijven in het warme water. Tijdens het floaten hield Saskia goed in de gaten of Mees het nog naar zijn zin had en of hij het niet te warm of te koud kreeg.

 

Wat mij betreft moet je dit echt een keer meegemaakt hebben met je baby. Puur genieten voor je baby en dus ook voor jou!

 

Als je alleen gebruik wilt maken van de Spa, kost dit €45,-. Je baby mag dan maximaal 30 minuten floaten. Dit is voor een baby ook echt lang genoeg!

 

 

Babymassage

Je kunt ook kiezen voor zowel de Spa én Wellness (dat zou ik zeker doen!). Je baby kan dan maximaal 30 minuten badderen in de spa en zal daarna onder professionele begeleiding door jouw gemasseerd worden. Je bent dan ongeveer 90 minuten in de spa aanwezig.

 

Babymassage versterkt de band tussen jou en je baby, geeft je baby een gevoel van ontspanning en geborgenheid, het stimuleert de motorische en spierontwikkeling van je baby, bevordert de spijsvertering en bevordert de doorbloeding van je baby. 

 

Saskia deed alle bewegingen voor op een pop en ik deed haar na op Mees. Zo was het masseren appeltje eitje! De massage is een mooi moment om contact te maken met je baby en na afloop was Mees mega relaxed. Zo ontspannen had ik hem nog nooit gezien.

 

Voor de Spa én Wellness samen betaal je €60,-.

 

 

Herinnering voor altijd

Je kunt je bezoekje aan de Baby Spa combineren met een hand- en/of voetafdruk van Herinnering voor altijd. Door middel van 'tovermodder' wordt binnen een paar minuutjes een afdrukje genomen. Het handje en voetje kunnen op een geboortebordje worden geplaatst. 

 

Wij lieten de hand- en voetafdruk maken vóór het floaten. Helemaal aan het begin dus. Het was zo voorbij en Mees vond het helemaal niet erg. Ik vond het fijn dat de 'tovermodder' gemaakt is van natuurlijke materialen. Tandartsen gebruiken het ook. Het is dus niet erg als je kindje na het nemen van de afdruk zijn handje in zijn mondje stopt. 

 

Het bordje kun je trouwens helemaal zelf ontwerpen. Je kiest zelf een kleur, lettertype en de tekst. Na het nemen van de afdrukken gaat Angela ermee aan de slag en zo'n 6 weken later kun je het resultaat ophalen. 

 

Floaten in de spa, een babymassage én een geboortebordje met handje en voetje kost €109,-.

 

 

Joanna fotografie

Tenslotte heb je nog de mogelijkheid om een newbornshoot te laten doen door Joanna Fotografie in haar professionele ruimte naast de Baby Spa.

 

Je kunt bij Joanna wel kiezen uit 6 verschillende achtergronden. Wij kozen voor zwart en wit, maar je kunt dus ook een vrolijk kleurtje kiezen. Joanna neemt alle tijd voor je en het is geen enkel probleem als je je kindje bijvoorbeeld nog even moet voeden. 

 

Mees was helaas helemaal versleten na de Spa & Wellness en had niet zo heel veel zin meer in het maken van foto's. Toch heeft Joanna er wat moois van weten te maken!

 

Floaten en een newbornshoot van 45 minuten en 10 digitale foto's kost €149,-.

 

 

Compleet pakket

Wil je net als ik genieten van het totale pakket? Boek dan de mini beleving. 

 

 

Wil je meer zien van deze toffe dag? Kijk dan deze vlog.

 

Heb jij al eens een Baby Spa bezocht met jouw baby? Lijkt het jouw wat?

Tags:

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355