Mijn 10 favoriete baby-items so far

27 Jul 2018

Nu ik dit schrijf ben ik 28 weken zwanger en heb ik al zóveel toffe babyspullen in huis. Ik vind het heerlijk om iedere dag even te staren naar wat we allemaal al in huis hebben en dan te bedenken dat we die spulletjes straks écht gaan gebruiken! Dat er een echt hummeltje op die commode komt te liggen. En dat dat lieve hummeltje echt die schattige pakjes zal dragen. Heerlijk! Maar goed, terug naar het onderwerp. Ik deel graag met jullie welke 10 baby-items tot nu toe tot mijn favorieten behoren.

 

1. Klippan wiegdeken

Dit dekentje is gemaakt van biologisch katoen en ik vind het zo mooi, lief en zacht! Ik ben gek op de kleur, vind de diertjes heel schattig en vind het materiaal echt top. Ik hoop dat onze uk hier lekker onder zal slapen. Dit dekentje is trouwens te bestellen op Lotsbabybox.nl. 

 

 

2. Baby Happy Socks

Een paar jaar geleden wilde mijn vriend leuke sokken hebben. Ik ging op zoek en kwam al snel tot de conclusie dat Happy Socks de allerleukste heeft! Ook al zijn ze peperduur en is de kwaliteit helemaal niet goed, hij heeft inmiddels een hele verzameling en stiekem word ik er ook wel erg blij van. Toen hij laatst jarig was kocht ik een paar Happy Socks voor hem en ook een bijpassend paar voor de baby. En ik was niet de enige. Onze ongeboren baby is nu al hip met 3 paar Happy Socks in zijn kast. 

 

 

3. Sophie de Giraf

Ik weet eigenlijk niet waarom ik dit bijtspeeltje zó fantastisch vind. Ik houd in ieder geval van giraffen, ik vind de gezichtsuitdrukking van de giraf super lief en ik vind het materiaal echt super: 100% natuurlijk rubber. Wel zo fijn bij een speeltje waar je baby veel op kauwt en op sabbelt.

 

 

4. Commode

Wij hebben de grote Hemnes commode van de Ikea gekocht en gepimpt. Ik vind het fijn dat de commode zo groot is en veel verschillende vakjes heeft. Wij hebben er ook Skubb bakjes bijgekocht waardoor je binnen een lade nog meer kleine vakjes creëert. Zo behoud je wat orde en netheid. 

Ik vond de commode wel erg 'Ikea' en heb de commode dus gepimpt. Daar lees je alles over in dit artikel: DIY: Ikea commode hack 2018.

 

 

5. HEMA bamboe rompers

Ik houd van bamboe! Bamboe is duurzaam en vooral SUPER zacht. Zachter dan het zachtste katoen. Ik heb veel goede verhalen gehoord over de pasvorm en de kwaliteit van deze rompers. Ze komen in ieder geval weer heel mooi uit de was, ze zijn niet duur en ze zijn verkrijgbaar in hele leuke printjes. 

 

 

6. Happy Horse knuffeltjes

Ik heb al heel wat knuffeltjes gekregen en daar zitten heel veel leuke tussen, maar de knuffeltjes van Happy Horse blijven favoriet. Die zijn zo lief en zacht!

 

 

7. Prenatal wikkeldoek

Dit was 1 van onze eerste babyaankopen. We liepen door de Prénatal, zagen deze prachtige zachte, dikke wikkeldoeken en legden deze zonder twijfel in ons mandje. Een beetje een impulsaankoop, maar ik ben er erg blij mee!

 

 

8. Ukje voetenzak

Van Ukje ontving ik een hoes voor in de Maxi-Cosi met bijpassende voetenzak. Deze passen perfect en ik ben weg van het printje. Ik zou er stiekem zelf wel in willen kruipen. Meer weten? Ik heb er een los artikel over geschreven: Autostoel pimpen met Ukje.

 

 

9. Tripp Trapp

Iedereen weet dat de Tripp Trapp een fantastische stoel is toch? Ook op het kinderdagverblijf waar ik werkte gebruikten we de stoelen voor alle kindjes: van baby's tot peuters. Ik ontving deze stoel van Stokke (Lucky me!) en kocht er zelf de newbornset bij. Lees ook: 7 Redenen om een Stokke Tripp Trapp te kopen.

 

 

10. Swaddle

Van iedereen hoor ik: je kunt niet genoeg hydrofiele doeken/swaddles hebben! Ik heb er al 20 van de HEMA, maar heb ook een paar extra grote exemplaren. Mijn favoriet is mijn witte swaddle met blauwe fietsjes van Baby bites. Ook deze kun je bestellen op Lotsbabybox.nl. 

 

 

Wat zijn jouw favoriete baby-items? Ik hoor het graag!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355