Mijn fantastische moedermelksieraden + winactie!

21 Dec 2018

Ik geef nu zo'n 3 maanden borstvoeding en daar ben ik best trots op. Ik vind het namelijk niet altijd even makkelijk. Hoewel ik nog niet van plan ben om te stoppen, wilde ik deze bijzonder periode graag een beetje vastleggen. Ik ging op onderzoek uit en kwam tot de ontdekking dat er moedermelksieraden bestaan. Ik was meteen enthousiast! Ik speurde verschillende websites af en bestelde uiteindelijk prachtige oorbellen bij Mimmie. In deze blog vertel ik er alles over én lees je hoe jij een hartvormig hangertje kunt winnen.

 

Dit zijn ze

Aangezien mensen meestal niet weten wat ze zich voor moeten stellen bij moedermelksieraden, beginnen we maar meteen met de foto's. Hieronder zie je mijn oorbellen en een hartvormig hangertje dat je aan een kettinkje kunt bevestigen.

 

 

Zo blij mee!

Ik ben echt zo onwijs blij met deze sieraden! Deze sieraden zijn een mooie, blijvende herinnering aan de borstvoedingsperiode en daarom voor mij heel dierbaar. Tegelijkertijd vind ik ze heel stijlvol en hebben andere mensen niet in de gaten dat er moedermelk inzit.

 

Hoe werkt het?

Nadat je een sieraad besteld hebt, krijg je een aanlever-kit opgestuurd. Hierin zit een spuitje met dopje, een zakje met ordernummer en een retouretiket. Met het spuitje zuig je de borstvoeding op. Je hebt maar heel weinig (2 ml) nodig en het is geen probleem als het uit de vriezer komt. De melk mag zelfs meerdere jaren oud zijn. Vervolgens draai je het dopje op het spuitje, stop je het in het zakje met je ordernummer, stop je het zakje terug in de envelop, plak je het retouretiket op de envelop en stuur je de envelop weer terug.

 

Vervolgens gaat Nicole van Mimmie aan de slag met je sieraad. De moedermelk kan niet zomaar in het sieraad worden gegoten. Dan gaat het rotten. Het moet dus worden geconserveerd. Hiervoor wordt een uniek conserveermiddel gebruikt. Daarna wordt het sieraad geëmailleerd (er wordt een beschermlaagje aangebracht). Tenslotte wordt het geëmailleerde sieraad gebakken in de oven. Leuk weetje is dat de melk dan weer neutraliseert als  het zuur was geworden. 

 

Een aantal weken later (kijk voor de actuele levertijden even op de website) ligt je sieraad in een mooi doosje op je deurmat.

 

Heel veel opties

Kijk vooral even rond op de website, want er zijn super veel mogelijkheden. Je kunt niet alleen moedermelksieraden laten maken, maar je kunt ook een haarlokje of as in een sieraad laten verwerken. Je kunt kiezen voor zilver (925 sterling) of 14 karaats goud. Er is voor ieder wat wils!

 

Winactie

 

*De winactie is gesloten.*

 

Ik heb de oorbellen gewoon zelf gekocht, maar nadat Nicole erachter kwam dat ik een blog heb, besloot zij om het mooie hartje aan mijn bestelling toe te voegen én zo'n mooi hartje beschikbaar te stellen voor een winactie. Hoe leuk is dat?!

 

Ik ga dus 1 zo'n mooi zilveren hartje gevuld met jouw eigen DNA weggeven. 

 

Wat moet je doen om kans te maken?

 

 

That's it!

 

Meedoen kan tot en met vrijdag 28 december. Op zaterdag 29 december maak ik de winnaar bekend.

 

Let op: nadat je hebt gewonnen kan het een aantal weken duren voordat je het sieraad ontvangt. Alle sieraden worden namelijk handgemaakt en dat kost tijd.

 

Succes!

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355