Mijn fantastische zwangerschapsshoot + winactie!

11 Aug 2018

Ik heb een tijdje getwijfeld over of ik een zwangerschapsshoot wilde. Ik vind de foto's van anderen altijd fantastisch, maar vind mezelf niet zo fotogeniek. Uiteindelijk besloot ik het tóch te doen en heeft fotografe Roosmarijn de Groot onwijs mooie foto's van ons gemaakt. Ik ben er zó blij mee! En het leuke is dat ik ook een fotoshoot weg mag geven! Kijken jullie mee?

 

De locatie

Afgelopen dinsdag gingen wij samen met Roosmarijn naar de Soester Duinen: een natuurgebied in de gemeente Utrecht dat zich kenmerkt door enorme zandverstuivingen. Daarnaast vind je er ook bos en heide. We waren daar om 19:00 zodat we mooi, zacht licht zouden hebben. 

 

De Soester Duinen waren prachtig! De grootste zandverstuiving (de Lange Duinen) is enorm, er was bijna niemand (wel 3 mannen die een naaktshoot deden...), we hadden nog een mooi zonnetje, het zand was warm en heerlijk zacht, de bomen waren ondanks de droogte nog mooi groen en de heide stond in bloei.

 

De fotoshoot

Roosmarijn zorgde voor een hele ongedwongen, fijne sfeer. Ze gaf af en toe instructies, maar maakte vooral foto's op momenten waarop wij samen lol hadden, Ger mij door het zand hielp te manoeuvreren en waarop we genoten van het uitzicht. 

 

Ik had een gouden kettinkje om dat ik vorig jaar van mijn oma kreeg, vlak voordat ze overleed. Dit was de meest trotste oma die je je maar voor kunt stellen en ze had het fantastisch gevonden om mijn zwangerschap mee te kunnen maken. Ik vond het dus een mooi gebaar om dit kettinkje nu te dragen. 

 

De resultaten

De volgende ochtend stuurde Roosmarijn de foto's al door. Ze was er meteen mee aan de slag gegaan. Ik had 40!!! prachtige foto's in mijn mailbox. We hebben de foto's wel 5 keer bekeken en raakten niet uitgekeken. Ik wist al dat Roosmarijn prachtige foto's maakt, maar dat ze ook ons zó mooi op de foto kon zetten, verwacht je op de één of andere manier niet. Ik ben echt onwijs blij met het resultaat en ga nu nog even goed nadenken over een manier om een aantal foto's een mooi plekje in huis te geven. Hebben jullie toevallig een idee?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


INSTAGRAM WINACTIE
 

*De winactie is gesloten.*

 

En wat al helemaal tof is, is dat ik 1 van jullie ook blij mag maken met zo'n prachtige fotoshoot. De winnaar mag kiezen uit een zwangerschapsshoot of newbornshoot t.w.v. €125,- excl. BTW. Je betaalt alleen de reiskosten vanaf Hendrik-Ido-Ambacht.


Wat moet je doen om kans te maken?

 

  • Volg zowel Online opvoeden als Roosmarijndegrootfotografie op Instagram

  • Like op de Instagram van Online opvoeden de post over de winactie

  • Laat in een reactie onder die post weten of je kans wilt maken op een zwangerschapsshoot of op een newbornshoot

  • Tag onder die post minimaal 2 personen die hier ook heel blij van zouden worden

 

Meedoen kan tot en met zaterdag 18 augustus. Op zondag 19 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt.

 

Tip: Roosmarijn is ook een uitstekende trouwfotograaf! Voorbeelden van haar werk vind je op haar website: Roosmarijndegroot.com

 

Heb jij tijdens je zwangerschap foto's laten maken? 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355