Mijn super toffe babyshower!

21 Aug 2018

Afgelopen zondag hebben mijn vrienden een fantastische babyshower voor mij georganiseerd! Vanwege mijn ziekenhuisopname en alle onzekerheid was het geen verrassing meer, maar dat mocht de pret niet drukken! Alles was tot in de puntjes geregeld: van heerlijke hapjes tot leuke spelletjes en fantastische cadeautjes.

 

Ik werd ontvoerd

Een paar weken geleden, appte een vriendin mij om een datum te prikken om af te spreken. Ik weet niet hoe ze het voor elkaar kreeg, maar uiteindelijk stelde ik zelf 19 augustus voor. Dat was dus de datum waarop mijn babyshower plaats zou vinden (en die datum was al besproken met Ger). Ze wilden mij dus compleet verrassen!

Vanwege mijn ziekenhuisopname in de week daarvoor en alle onzekerheid die hierbij kwam kijken, hebben ze uiteindelijk verteld wat ze van plan waren en mij gevraagd of ik de babyshower door wilde laten gaan. Super lief! Maar aangezien er rationeel gezien geen reden meer was tot paniek en ik altijd blij word van vrienden, lekker eten en kletsen over baby's, zag ik geen reden om alles af te blazen.

De vriendin die mij zou ontvoeren, stond alsnog een uur voordat alles zou beginnen bij mij voor de deur om mij mee te nemen naar een koffietent in de straat, zodat alles klaargezet kon worden zonder mij (het zou bij ons thuis plaatsvinden).

 

Verrassing!

Alsnog was ik natuurlijk enorm verrast toen ik weer thuis kwam. Het huis was helemaal versierd met blauwe slingers en ballonnen en de tafel lag echt bomvol heerlijke hapjes: cupcakes, wraps, quiche, lange vingers, brownies, fruit spiesjes, rauwkost met hummus, snoepjes en meer! Daarnaast zaten mijn vrienden, moeder, schoonmoeder en schoonzusjes al klaar.

 

 

Cadeautjes

Ik heb echt fantastische cadeautjes gehad! Ik had eigenlijk nog 1 ding 'nodig' en dat was een luiertas. En ik kreeg precies de luiertas die ik heel graag wilde. De cognac kleurige rugzak van Kidzroom. Dat had Ger natuurlijk doorgegeven. Ik had stiekem al wel een vermoeden, want Ger hield mij al een tijdje tegen om deze luiertas te bestellen. Daarnaast kreeg ik ook een prachtige wagenspanner van Deem Design in precies de kleuren van de babykamer! Ook heeft mijn schoonmoeder een heel mooi wieldekentje gemaakt, had mijn moeder rompertjes meegenomen uit Frankrijk en nam een vriendin een Mickey Mouse slabbetje mee uit Parijs.

 

 

 

Spelletjes

Een babyshower is natuurlijk niet compleet zonder spelletjes! Allereerst moest ik geblinddoekt een pop aankleden. Dat ging best aardig en wat natuurlijk leuk is om te vertellen, is dat ik dit sneller kon dan Ger! Haha. Het tweede spel bestond uit het raden van babyfoto's. Iedereen had van tevoren een babyfoto opgestuurd en het was nu aan ons de taak om te raden wie er op de foto stond. Dat vond ik echt nog knap lastig! Ik herkende mezelf niet eens.

Tenslotte moest ik geblinddoekt potjes (babyvoeding) proeven. Het eerste hapje bestond uit wortel en aardappel. Ik gokte dat hier zoete aardappel met broccoli in zat. In het tweede potje zat bloemkool. Ik gokte op boerenkool (en ging bijna over mijn nek). In het derde potje zat banaan, mango en appel en die had ik alle 3 goed!

 


Ik kijk terug op een super gezellige middag waarop ik onwijs ben verwend en mij helemaal tonnetje rond heb gegeten!

 

Lieve vrienden en familie, dankjulliewel! X

 

Heb jij een babyshower gehad? Hoe zag die eruit? Kijk je daar ook zo leuk op terug?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355