Moeder verrast familie met tweelingbaby

31 Jan 2020

Deze ouders wisten de gehele zwangerschap al dat ze een tweeling zouden krijgen. Ze hielden het alleen geheim voor hun vrienden en familie. Na de geboorte, toen iedereen op kraambezoek kwam, hingen ze een camera op en verrasten ze iedereen met dit mooie nieuws.

 

Lees en kijk ook: Onverwachte geboorte van een tweeling.

 

Zo zei ze tegen de opa en oma van de tweeling: “This is Finn, and this is his Brother.”” (waarbij ze de andere baby aanwees). De reacties zijn echt heel leuk om te zien. Oma reageerde met: “OMG!” En de eerste vriendin die langskwam reageerde met: “Holy shit!”

 

 

Zou jij dit je hele zwangerschap geheim kunnen houden?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Nieuwste blogs
Please reload

Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwsbrief
Uitgelichte berichten

Het zomer/verlof rooster van Online opvoeden

29 Jun 2020

1/10
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18), zwanger van een tweede kindje, pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355