Moeder verrast familie met tweelingbaby

31 Jan 2020

Deze ouders wisten de gehele zwangerschap al dat ze een tweeling zouden krijgen. Ze hielden het alleen geheim voor hun vrienden en familie. Na de geboorte, toen iedereen op kraambezoek kwam, hingen ze een camera op en verrasten ze iedereen met dit mooie nieuws.

 

Lees en kijk ook: Onverwachte geboorte van een tweeling.

 

Zo zei ze tegen de opa en oma van de tweeling: “This is Finn, and this is his Brother.”” (waarbij ze de andere baby aanwees). De reacties zijn echt heel leuk om te zien. Oma reageerde met: “OMG!” En de eerste vriendin die langskwam reageerde met: “Holy shit!”

 

 

Zou jij dit je hele zwangerschap geheim kunnen houden?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355