Muggenbeten zijn nu verleden tijd

10 Jun 2017

*De winactie is gesloten.*

 

Van de week liep ik door de stad toen mijn aandacht werd getrokken door een klein blauw blikje met schattige diertjes erop. Het bleek een blikje van Squitos met mugwerende stickers. Door een leuk stickertje zou je kindje niet gebeten worden door muggen. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Ik kocht dus meteen een blikje om het thuis beter te bekijken.

 

Squitos zijn mugwerende stickers voor kinderen (en volwassenen). De stickers bevatten etherische olie van citronella en Eucalyptus. Door de geur van deze stofjes blijven de muggen op afstand. Maak je geen zorgen, voor mensen stinken ze niet! De stickers bevatten geen Deet, zijn niet giftig en zijn 100% natuurlijk. Daarom zijn ze al vanaf de geboorte te gebruiken in tegenstelling tot de meeste anti-muggen producten. In een blikje zitten 24 stickers met elk een leuk dierenplaatje. Je plakt de sticker waar je maar wil, als het maar in de buurt van je kindje is. Denk bijvoorbeeld aan de kleding, het bedje, de buggy of de tafel. Eén sticker beschermt je kindje tot wel 72 uur tegen muggen. Vanaf nu zijn muggenbeten verleden tijd!

 

Ik heb natuurlijk ook nog even het internet afgestruind naar ervaringen van ouders. Het bleek dat eigenlijk alle ouders tevreden zijn. De stickers houden de muggen echt weg, de kinderen vinden de stickers alleen maar leuk en ze blijven goed zitten.

 

Omdat ik geen kindjes heb, en jullie (bijna allemaal) wel, geef ik dit setje graag aan één van jullie weg! Om kans te maken, plaats je een leuke reactie onder het bericht op de Facebookpagina van Online opvoeden. De reactie die woensdagavond om 20:00 de meeste likes heeft, krijgt het setje opgestuurd. Raadpleeg dus vooral je vrienden en familie om je te helpen! Of wees lekker creatief. De eerste like krijgen jullie van mij cadeau ;).

 

Vergeet niet de Facebookpagina van Online opvoeden te liken, zodat je woensdag kan zien of jij hebt gewonnen!
Ook het delen van het Facebookbericht wordt heel erg gewaardeerd!

 

Kan jij niet wachten tot woensdag of wil jij verzekerd zijn van een blikje Squitos mugwerende stickers? Dan zijn de stickers ook hier te bestellen.

 

Doe jij ook mee?

 

 

 

 

“Deze actie is op geen enkele manier verbonden met Facebook en is op geen enkele wijze gesponsord, ondersteund of georganiseerd door Facebook. De informatie die je verstrekt door mee te doen aan de actie verstrek je dan ook niet aan Facebook maar aan Online opvoeden”.

*Dit artikel is niet gesponsord door Squitos.Als je de Squitos mugwerende stickers koopt via de link uit dit artikel, ontvang ik hier een klein percentage over om weer te investeren in de website. De link is bij het artikel gezocht en niet andersom, dus dit heeft geen invloed op de inhoud van het artikel.

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Wasbare luiers van Mooregreen: grote test

7 Jun 2020

1/9
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

  • Facebook
  • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355