Negenmaandenbeurs 2019: tips

21 Feb 2019

De negenmaandenbeurs is weer van start gegaan. Dit jaar ga ik de beurs ook ein-de-lijk eens bezoeken. Wij gaan zaterdag! Ik heb mijn bezoek alvast goed voorbereid en deel mijn tips graag met jullie.

 

 1. Parkeren
  Parkeren bij de Negenmaandenbeurs is een ramp. Wil je dichtbij parkeren? Zorg dan dat je er voor half 11 bent. Anders is het waarschijnlijk slimmer om door te rijden naar de Arena. Als je daar parkeert, kun je met een shuttel naar de Rai. 

 2. Met de trein
  Je kunt ook met de trein naar de negenmaandenbeurs. Op de website van de negenmaandenbeurs kun je voor €19,- een dagretour bestellen. Dan sta je tenminste niet in de file :).

 3. Neem een tas mee!
  Winkels mogen geen gratis plastic tassen meer meegeven, maar standhouders ook niet. Zorg er dus voor dat je zelf een fijne tas (of meerdere tassen) meeneemt.

 4. Huur een kluisje
  Het is vaak warm en bijna iedereen koopt wel wat. Maak het jezelf comfortabel door een kluisje te huren. Hier kun je je jas in stoppen en je gekochte spullen opbergen. 

 5. Rupsje Nooitgenoeg shopper
  De beurstassen van de Negenmaandenbeurs zijn niet voor niets zo bekend. Zo'n 20% van de bezoekers gaat naar huis met zo'n tas. Ik heb de tas zelf al besteld bij het bestellen van mijn kaartje. In de voorverkoop kostte de tas €3,50 en op de beurs betaal je €5,-. Je krijgt een Rupsje Nooitgenoeg shopper met handige en lekkere producten. Vorig jaar was de shopper gevuld met Kruidvat newbornluiers, een Dikkie Dik meetlat, Ouder van Nu Zwanger, Caprisun fruit water, M&M's, Mars, Jillz 0%, Rivella, Lassie toverrijst, Atkins strawberry, kortingscoupons en flyers. 

 6. Voeden en kolven
  Medela heeft in alle 3 de hallen een ruimte waarin je fijn even kunt voeden. Het is erg druk op de beurs dus waarschijnlijk is het voor jou en je baby wel fijn om je even af te kunnen zonderen. Er staan lekkere stoelen. Er zijn ook afgesloten kamertjes met gordijnen waar je eventueel kunt kolven. Je kunt je melk gekoeld achterlaten in een koelkast. 

 7. DNA test
  Misschien gaat dit voor jou een beetje te ver, maar je kunt het DNA van je baby laten testen! Door wangslijm van je baby af te nemen, kom je erachter of je kind bittere smaken proeft, of hij het snelheidsgen geeft, of hij een grote kans heeft om lactose-intolerantie te ontwikkelen, of je kind een denker of een doener zal worden en welke oogkleur je kind uiteindelijk zal krijgen.

 8. Baby Puur Plaza
  Als je mij een beetje kent, weet je dat ik als eerst naar de Baby Puur Plaza zal rennen. Op dit plein staan ongeveer 20 'groene' aanbieders en vind je alles over ecologische en biologische producten. 

 9. Gratis producten
  Op zo'n beurs is het natuurlijk leuk om gratis producten te bemachtigen. Dat kan gelukkig! Bij de stand van Babybladen kun je, uiteraard, gratis babybladen meenemen, bij Boekstart gratis sokjes, bij de Hema een slabbetje, bij Hero een leuk cadeautje, bij Kidiyo een minirugzakje en een kwartetset, bij Nuk een fopspeen, bij Prenatal een hydrofiele multiedoek, bij Stokke kun je de naam van je kind laten graveren in de rugleuning, bij Wij een Noppies-Shopper en bij Zeeman een rompertje. 

 

Ga jij naar de negenmaandenbeurs? Heb jij nog tips? Wat wil jij niet missen?

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Over mij

Welkom op onlineopvoeden.nl!


Online opvoeden is een mamablog over het opvoeden en opgroeien van jonge kinderen vanuit de theorie én de praktijk.

 

Ik ben Femke: trotste moeder van Mees (sept '18) en Pip (aug '20), pedagoog en doula. Ik schrijf graag blogposts over de ontwikkeling en de opvoeding van kinderen, maar ook over leuke weetjes, activiteiten, baby- en kinderspullen én over mijn eigen zoektocht in het (natuurlijk) ouderschap. Tenslotte deel ik regelmatig tips en ervaringen van andere moeders op mijn blog.

 

Lees je gezellig mee?

Uitgelichte berichten

Het zomer/verlof rooster van Online opvoeden

29 Jun 2020

1/10
Please reload

Nieuwsbrief
Volg Online opvoeden ook op Social Media
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
Nieuwste blogs
Please reload

 • Facebook
 • Instagram

© Copyright 2020 Online opvoeden. Alle rechten voorbehouden. / Culemborg / info@onlineopvoeden.nl / 0621932822 kvk nummer: 68597355